Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 parça parça hayallerim kırık bir ayna gibi mat bir yüzeyde yansımaya çalışan ben gibi rüyalarımdaki sessizlik sen gibi herşey yoktan ibaret kırıldı camdan kalbim gözyaşları doldu içine daha ne kadar dayanabilir bu kedere taşıyor damla damla sızıyor deliklerden tamir olmaz bir öpücük bile versen sen vardın dün düşümde yalnız sen mutlu son yazdı rüyamın sonunda film şeridi gibi geçti sonra koptu gitti hatıralara karıştı aktı bilinmeyen nehire nehrin sonu neresi , yalnızlıklar gölü mü bir duygu kadar yakın sana aslında bir fikir kadar sabit bu zamanlama değişmiyor akmıyor duruyor... yalnızlık kollarını açmış bana bekliyor sarılıyorum sıkı sıkı bu kış gecesi keskin bir bıçak gibi kanatıyor bedenimi akıyor oluk oluk benliğim yok oluyorum...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok mu yorum fln :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kıtalar arasında hafif kopukluk hissettim, sanırım uyak düzeninden kaynaklanmış. ama güzel ^_^[signature][hline]sırf değişiklik olsun diye insanlara iyi davranmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yazı güzel olmuş ellerine sağlık... Ama yazıların da noktalama işaretlerini kullanırsan, yazıların daha bi güzel gözükür ve anlamları karışmaz. Mesela "yalnızlık kollarını açmış bana bekliyor" satırında anlam karışması olabilir, tabii kişiye göre değişir bu karmaşa. Senin ne belirtmek istediğini anladım, ama başkaları baya bi düşünebilir. O satır "yanlızlık kollarını açmış bana, bekliyor" olsaydı yukarıda dediklerim olucaktı (: Veya "yanlızlık kollarını açmış, beni bekliyor" da olabilirdi. Son olarakta kıtalar arası baya bi kopma var gibi... Sakın yanlış anlama bunları belirtmek istedim, yoksa yazın baya güzel[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Lexius biraz ayrıntılı olmuş kusura bakma (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar