Lythari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 beyler eski ko versiyonu ile oyuna girmek mümkünmü._? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 LoL samıyom xD[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hayır... Sadece Knight Empire ile giriş yaparsın...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D [Bu mesaj Bjork tarafından 03 Ocak 2006 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ne yazıkki deil de sen eski wersiyonla girp ne yapacaksn???[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Ji_Ber, 03 Ocak 2006 20:42 tarihinde demiş ki: ne yazıkki deil de sen eski wersiyonla girp ne yapacaksn??? Oda doğru... Ama uğraşmak istemeyebilir... Bu yönüde war işin.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Patch, zip ws ws.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1314 olmadan giremiyo birçok kişi sen eskisi diosun aradan kaççç pach çıkdı :)[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 KO dayken en son kaçtı...? 1208 miydi...? *! Lythari'nin gözü korkar, Knight dan vazgeçer. * :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1298de "KE" geldi 1314 deiz :D eski "KO" ile girmez deneme :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Bjork, 03 Ocak 2006 20:46 tarihinde demiş ki: KO dayken en son kaçtı...? 1208 miydi...? *! Lythari'nin gözü korkar, Knight dan vazgeçer. * :D 1209:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human [Bu mesaj Ji_Ber tarafından 03 Ocak 2006 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya yeni versiyon bende acilmiyor hata veriyor.biraz düsündüm dedim belki eski versyiyonla patchlerle filan yukseltebilirm diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bi önceki wersiyon yerine bi önceki patch i dene[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Lythari, 03 Ocak 2006 20:46 tarihinde demiş ki: ya yeni versiyon bende acilmiyor hata veriyor.biraz düsündüm dedim belki eski versyiyonla patchlerle filan yukseltebilirm diye. .dll dosyaları hata mı verio? Eğer öyle 1 hata warsa.. Knight i silip 1 daha yüklemen gerekebilir... [signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D [Bu mesaj Bjork tarafından 03 Ocak 2006 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok sen ynlş anladın ben en son 1,5 sene once gece 11 den 3 e kadar oynayıp bırakdım.simdi arklar basladi benmde oynuyayım dedim.ama bende verdigi hata hani programın icerisinden cıkartıyor ya o sekilde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet beyler herhangi bir patch zip vs biseyler eklesem filan olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar