Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendine güvenen ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sc yi ilk ciktiği günden beri oynuyorum yaklaşik 10 yildir ve şimdiye kadar bu oyunda karşimda kimse dayanamadi, oyunun her türlü ince ayrintisini zayifliklarini ve bir hamle ile oyunun sonuna büyük bir adim atmanin yolunu biliyorum PAYLAŞMAK isterim isteyenler [email protected] adrerimden ulaşa bilir (meydan okumalar kabul edilir:) )

[Bu mesaj AnarCY tarafından 31 Aralık 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben . maille falan ugrasamam yildiz oyuncu oldugunu henuz kanitlamadin meydan okumak icin mail mi atacaz bi de .

saat 12 ye kadar sesimi duy .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
" simdilik 1 milyon.. is bittikten sonra da gerisini alicaksin.. temiz is olsun "

*!kiralik psikopat sc oynayan tutar*[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
oyun 1998 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam yani 7 yıl[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
ozkolous, 31 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
oyun 1998 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam yani 7 yıl

İlginç bir noktayı yakaldı arkadasımız :D[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion
MszE LvL 25.1 recursion
Turquaz LvL 33.6 Vector
Mesaj tarihi:
said:

Ayyyyyy kavgada söylenmez *gözlerini kapar* bakamıcam valla[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server
Mesaj tarihi:
said:

+1 ama artik 8 yil lol..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
bu oyunu fazla oynamak önemli değil.

hızlı düşünüp makro&mikroyu güzel yapabilmek önemli.
yani işi bilen 1 aylık adam 7 yıllık adamın tozunu atar[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Mesaj tarihi:
1 aylik adam gunde 22 saat kasmadiysa pek fazla birsey yapamaz ama gercek su ki uzun suredir oynamak degil ama pratigi tavan yaptirmak onemlidir .

tek hamle oyun kazandirabilir ama nadirdir tabii ki ama tek bir hamle oyunun gidisati gayet rahat degistirebilir .
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
96 da cıktı diye ısrar ederek elime bisi gecmeyecek ama starcraft adlı oyun 96 da cıktı turkiye ye gelip gelmemesi vs oneml degil..(zaten ne alakaysa :) )hatta yine yazıyım starcraft 96 da starcraft:broodwar 98 de cıktı..su an bilgisayarımda yuklu degil ama yuklu olanlar zahmet edip bi baksın inanmıyorlarsa..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu çocuk sc dünyasında dengeleri alt üst edecek ve buda sc nin kingpini olarak işlerim için hiçte iyi olmaz.

bu çocuğu alt edebilecek paralı iyi oyuncular arıyorum, ortadan kaldırılmalı !
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...