AnarCY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sc yi ilk ciktiği günden beri oynuyorum yaklaşik 10 yildir ve şimdiye kadar bu oyunda karşimda kimse dayanamadi, oyunun her türlü ince ayrintisini zayifliklarini ve bir hamle ile oyunun sonuna büyük bir adim atmanin yolunu biliyorum PAYLAŞMAK isterim isteyenler [email protected] adrerimden ulaşa bilir (meydan okumalar kabul edilir:) ) [Bu mesaj AnarCY tarafından 31 Aralık 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben . maille falan ugrasamam yildiz oyuncu oldugunu henuz kanitlamadin meydan okumak icin mail mi atacaz bi de . saat 12 ye kadar sesimi duy .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hahaha adama bak =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 " simdilik 1 milyon.. is bittikten sonra da gerisini alicaksin.. temiz is olsun " *!kiralik psikopat sc oynayan tutar*[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oyun 1998 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam yani 7 yıl[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: ozkolous, 31 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki: oyun 1998 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam yani 7 yıl İlginç bir noktayı yakaldı arkadasımız :D[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ozkolous, 31 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki: oyun 1998 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam yani 7 yıl Ayyyyyy kavgada söylenmez *gözlerini kapar* bakamıcam valla[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ozkolous, 31 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki: oyun 1998 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam yani 7 yıl +1 ama artik 8 yil lol..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu oyunu fazla oynamak önemli değil. hızlı düşünüp makro&mikroyu güzel yapabilmek önemli. yani işi bilen 1 aylık adam 7 yıllık adamın tozunu atar[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tek hamleyle nasıl oyunun dengesi değişir ki?? Anlatsan?[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1 aylik adam gunde 22 saat kasmadiysa pek fazla birsey yapamaz ama gercek su ki uzun suredir oynamak degil ama pratigi tavan yaptirmak onemlidir . tek hamle oyun kazandirabilir ama nadirdir tabii ki ama tek bir hamle oyunun gidisati gayet rahat degistirebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Altın vuru$ yapIyor yani kardeşimiz...Helal olsun harcanmasın buralarda...[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 starcraft 96 da cıktı sc:broodwar 98 de cıktı.. bilginiz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hayir sc 98 nisaninda turkiyeye geldi . soylemek gerekir ki dunyanin geri kalanindan pek fazla bir ara yoktu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 96 da cıktı diye ısrar ederek elime bisi gecmeyecek ama starcraft adlı oyun 96 da cıktı turkiye ye gelip gelmemesi vs oneml degil..(zaten ne alakaysa :) )hatta yine yazıyım starcraft 96 da starcraft:broodwar 98 de cıktı..su an bilgisayarımda yuklu degil ama yuklu olanlar zahmet edip bi baksın inanmıyorlarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 doğru bw 98 de çıktı sc 96 da çıktı hem türkiyeye gelip gelmemesinin ne onemi var adam yurtdışından almış olamaz mı alla alla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu çocuk sc dünyasında dengeleri alt üst edecek ve buda sc nin kingpini olarak işlerim için hiçte iyi olmaz. bu çocuğu alt edebilecek paralı iyi oyuncular arıyorum, ortadan kaldırılmalı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ameleman is back! kacin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoyalFlush Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 arkansis. ulan sizin yüzünüzden oyundan sogudum allah sizi dop etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar