Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar USB başlığı altında soracaktım ama ilgi çekmez diye yeni başlık açıyorum sorunum şu benim telefon kartımı takıp bilgisayarla dosya alışverişi yaptığım bir cihaz vardı şimdi ben bu cihazı takıyorum şöyle bir uyarı geliyorDonanımı güvenle kaldır tam olarak anlayamadım neden böyle yapar bilenler yardım ederse sevinirim[signature][hline]Sephrioth Who wants to live forever.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kullandığın alet düzgün bir biçimde çalışıyor dimi? O uyarıyı her usb aletinde verir, normalde usb aletini çıkartmadan evvel oraya tıklaman gerekiyor. Tabii biz bunu pek göz önünde bulundurmuyoruz.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Usb aletinde sorun olmaması lazım sabah başka bilgisayarda çalıştı ama F: yi falan açmıyor tıklıyorum başka sebep olabilir mi açmaması için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Donanımı güvenli kaldırıp tekrar bağlamayı bi dene istersen.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 valla onuda denedim ama bilgisayar tıkanıyor ve alet okumuyo kartı ya alete bişey oldu yada benim sistemimde bişey var ama büyük ihtimal 1.si :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Son olarak farklı bi bilgisayara takmayı dene, daha da birşey gelmiyor aklıma. Ancak bu kadar yardımcı olabilirim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar