Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 biri f9 un güzel bi videosunu gönderebilirmi.cok merak ediyorum da. not=arama yaptırdım ama link lerin bazıları patlak cıktı.bazılarına da ulaşamadım işte arama demeden 1 video link i yollayabilefcek warsa sewinirim.tşkkürler kolay gelsin[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Evde değilim şu an... Evde olsam upload eder link verirdim.. Gece upload ederim... Buralarda olursan Download edebilirsin... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ok ewe gittiginde yolla pm den yada bu topic den.saol beklicem[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 iiki arama yapmışsın :S[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Burdan link veririm arkadaşlar... Upload edemessem detaylı 1 arama çalışması yapar... Yinede 1 link bulurum.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PiCaLLo_TR, 03 Ocak 2006 16:26 tarihinde demiş ki: Keske bi forumda aramayi deneseydin. Neyse ben verim forumda olanlari.. 1. Video 2. Video 3. Video 4. Video Bunlari bulmak zor degildi ;) Yukarida ki arama butonuna basip; Konu basligina F9devil ,Bölüm Alan kısmında da MMORPG Türleri -> Knight Online secip Ara diyorsun. ....[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: BesT, 03 Ocak 2006 20:37 tarihinde demiş ki: iiki arama yapmışsın :S Başlık halinde f9_dewil video yok topic için var sa bilmiyorum[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp [Bu mesaj DeBuffAndHeal tarafından 03 Ocak 2006 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: DeBuffAndHeal, 03 Ocak 2006 20:40 tarihinde demiş ki: said: BesT, 03 Ocak 2006 20:37 tarihinde demiş ki: iiki arama yapmışsın :S aramada f9 dewil ile video yok! bi önceki msj a bak istersen? :S[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 başlık olarak yok[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://forum.paticik.com/view.php?id=162763 Direct Aramadan F9Devil yazdım çıktı... 1 Daha denersen sonuca ulaşabilirsin...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 madem yok picallo nasıl bulmuş ? ....[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 O bulur... :) Bak bende buldum... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 buldum ama ilk 3 seferde göstermedi[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 F9dewil diye aramış olmayasın...?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 [spo1=Search...][/spo] Arama ya F9 yazmak çokmu zor anlamıomki mantık yürütün azcık...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: BesT, 03 Ocak 2006 20:44 tarihinde demiş ki: [spo1=Search...][/spo] Arama ya F9 yazmak çokmu zor anlamıomki mantık yürütün azcık... kafa basmıyo mu ilk 3 seferde çıkmadı f9 diye arama yaptım .. uzatmayalım!!!!![signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxxBeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lmfao ilk 3seferde çıkmadı? yok böle bi zihniyet bırak ya[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tamm beyler sakin olun biraz bi video içn birbirnize sataşmaya değmez[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: BesT, 03 Ocak 2006 20:47 tarihinde demiş ki: lmfao ilk 3seferde çıkmadı? yok böle bi zihniyet bırak ya Relax.... :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar