MaNDRaKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nick :___MaNDRaKe___ job :paladin lwl :62 np :6222(yeni başladım :D) clan :TheChampionS Arkadaşlar ares'te acil olarak chitin shield lazım +sı sorun değil ytl karşılığında (ankara'da oturması şarttır)bana msn den ulaşmak isteyenler [email protected] apm atsınlar atarsanız çok sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 pazar alanı plsss [spo1=Hâlâ inanıyorum]öğrenecekler[/spo][signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 PAZAR ALANI!!!![signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Go Go Shop Arena... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar