Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: capablee, 03 Ocak 2006 20:01 tarihinde demiş ki: yavv eslantaa herkezı gm ım dıye korkutmustum yavv ın hostese havai fısek attıran dıye adımız gectı her pm de :) sadasdasdasdas xD[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickless Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu server kapatmayıda tam savaşta yaptılar deli olcam offfff[signature][hline]server:cyper nation:OrC nick:team_sah lvl:6x np:8xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Çaktırma , acid pot falan karıştırma , yerin kulağı var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 white smile ile konustuk sozde ben gm oldugumu soyluyorrum o da yalan soyledıgımı soyleyıp benımle dalga gecıyordu sonra ona bann attıgımı soledım shoutdan o da shouttdan yalandan yapma abı falan dedı ama ezıqlerden nerdeyse bu yontemle 200 m kadar para topladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: capablee, 03 Ocak 2006 20:05 tarihinde demiş ki: white smile ile konustuk sozde ben gm oldugumu soyluyorrum o da yalan soyledıgımı soyleyıp benımle dalga gecıyordu sonra ona bann attıgımı soledım shoutdan o da shouttdan yalandan yapma abı falan dedı ama ezıqlerden nerdeyse bu yontemle 200 m kadar para topladık :) ezik sana para verenler mi sen msn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 haram para :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 onlara program gonderıcegımı soledım o program sayesınde wormdan shard dusureceklerını soledım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: capablee, 03 Ocak 2006 20:05 tarihinde demiş ki: white smile ile konustuk sozde ben gm oldugumu soyluyorrum o da yalan soyledıgımı soyleyıp benımle dalga gecıyordu sonra ona bann attıgımı soledım shoutdan o da shouttdan yalandan yapma abı falan dedı ama ezıqlerden nerdeyse bu yontemle 200 m kadar para topladık :) büyük bişiy yapmış gibi bide utanmadan anlatıyosun :S ezik dediklerin ezik deil senin yaptıgın ezikliktir...!!!![signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 vallah dogru ıron para haydan geldı huya gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: capablee, 03 Ocak 2006 20:06 tarihinde demiş ki: vallah dogru ıron para haydan geldı huya gıttı yazık bi de sölüosun program verip worm dan shard düşüreceğini sölemişsin.. afferim.. devam et.. senn gibiler yüzünden oyundan soğuyo millet.. ama sende fındık kadar beyin olsa oturur adam gibi kasarsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yavv onlar kasındı yoq abı bana para ver yoq abı bana yardım ed monıtorun %50 sı pm oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya bıde abbı cyhber de kendını ezıq olarak gosteren cok var adam allah rızası ıcın ıtem verın dıyor shoutdan e bu ne demek ac gozlulukmu ezıq lık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Giriyo oyuna saldırın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi cypher da dupe temzliği warsa desenize yarn lwl 65+ admlar donla gezecek:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 muhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bırakın dupu mupu de ısallah cyberde cz de koxp bıdaha olmaz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: capablee, 03 Ocak 2006 19:50 tarihinde demiş ki: eet koxp vardı ama calısmıyordu sadece ınfo bolumunden lvl lerıne bakıp ezıq olanları yada bbuff suz olanlara dalıyordum :) ama spıke town da cok ıse yarıyo :) mıllet kızarınca bu program sayesınde town cekıyormus bende neden olmuyorlr dıyordum zzzzz[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %93,59 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar