mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Your Computer is infected Dangerous malware infection was detected onyour pc The system dowload and install most efficient antimalware program tı prevent data lossand your private information theft Click here to protect your computer from the biggest malware theft yukarıdaki uyarıyı sürekli veriyor ve bir türlü kaldıramıyorum ve sürekli sağ alt köşede bir çarpı işareti yanıp sönüyor yardım pls[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 banada olmuştu , sağlam bi arkadaş o sana giren sanırım ( yada genel bir hatadır bilmiyorum , bende sadece tek bir spy girdiğinde çıktı o salak uyarı ), bu arada virüs değil spyware 2 kez girmişti formattan sonra , birincisinde silebilmiştim kolayca spybot search&destroy sayesinde , ama diğerinde tüm virüs ve anti spy programlarının açılımını engelliyordu. güvenli kipte açılabiliyordu anti virüs programı ama mouse çalışmadığı içinde scanleyemmiştim format atmıştım :D güvenli kipte açıp , anti virüs yazılımını çalıştırmayı dene..oda olmazsa format..yani ben uğraşmamıştım elbet vardır bir yolu ama :D[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 01 Ocak 2006 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 xp yi yüklesem üstüne olurmu acaba?[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Olmaz o şekilde. Bilgisayarı tarayıp halledeceksin veya format. Chris' in dediklerini yapabilirsin.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2 hafta önce benim bilgisayarımdada gariplikler oldu.(net falan gidiyodu,açtığım herşey göçüyodu falan falan...) SpySweeper isimli programla tarattım 850 küsürtane spy buldu :-O temizledi hepsini ama hala bi saçmalık devam ediyordu. Bende Format attım. Şimdi cillop gibin çalışıyo. En Sağlamı format.[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - Dandirik ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kaspersky Anti-Virus 6.0 Microsoft Antispyware Spy Sweeper bu 3 programı yükle hepsiyle pc`yi 2 kere tarattır sonra problem devam ederse format at derim.. Kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 önce mumchamber.m6.net/bandroll/AntiPuper.exe sonra mumchamber.m6.net/bandroll/SpyAxeFix.zip dosyaların güvenilirliğinden sorumlu değilim. tehlikeyi biliyor ve anlıyorsanız indirin. sonra ahanda şu dosya virüs olabilir, yok bu trojandir diye gelmeyin bana. ayrıca format tavsiye etmekten vazgeçin artık! sanki bir çözümmüş gibi.. Ek: bir yetkili bu konunun adını "your system is infected" diye değiştirirse ilerde arayan arkadaşlara yardımcı olacaktır. zira diğer konular çözüm içermiyor. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 02 Ocak 2006 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eger vırus antıvırus proglamlarını blokluyorsa bunu kullanmayı dene superdır http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm[signature][hline]Lebbeyke Lebbeyk waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Mum_Chamber, 02 Ocak 2006 16:06 tarihinde demiş ki: önce mumchamber.m6.net/bandroll/AntiPuper.exe sonra mumchamber.m6.net/bandroll/SpyAxeFix.zip dosyaların güvenilirliğinden sorumlu değilim. tehlikeyi biliyor ve anlıyorsanız indirin. sonra ahanda şu dosya virüs olabilir, yok bu trojandir diye gelmeyin bana. ayrıca format tavsiye etmekten vazgeçin artık! sanki bir çözümmüş gibi.. Ek: bir yetkili bu konunun adını "your system is infected" diye değiştirirse ilerde arayan arkadaşlara yardımcı olacaktır. zira diğer konular çözüm içermiyor. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 02 Ocak 2006 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Format atmayı tavsiye etmeyin demişsin ama yapabileceği herşeyi yaptıktan sonra sorun düzelmediyse başını ağrıtmanın ne gereği var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: mawiman, 01 Ocak 2006 08:58 tarihinde demiş ki: Your Computer is infected Dangerous malware infection was detected onyour pc The system dowload and install most efficient antimalware program tı prevent data lossand your private information theft Click here to protect your computer from the biggest malware theft adamlar kendi programını yükletmek için,bilgisayarında malware varmış gibi göstertiyor.O virus değil,daha çok spyware,taskmanager de çalışan programlara bak orda kesin tanımadığın birşey vardır.[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yapabildiği herşeyi yaptıktan sonra sorun düzelmediyse halen yapabileceği şeyler var demektir. bunların başında google'da arama yaptıktan sonra ilk sayfa dışındakileri de okumak gelir. evdeki bilgisayarlardan birine de aynı virüsün iki farklı türü birer kez bulaştı ve temizlemek için yapmam gereken google'a o pop-upta çıkan bilgiyi yazmak ve sayfaları okumaktı. toplam 40 dakikamı almadı (beşyüzmilyon kere reset atmak da dahil) bundan daha önemlisi de, "format at" denmesi hiç bir şekilde yardımcı olmaz, sizin bu konuda hiç bir bilgiye sahip olmadığınızı gösterir. zira "bilmemek kötüdür" demiyorum, sadece "bilmiyorsanız bir konuya cevap vermek zorunda değilsiniz" diyorum. günümüzde bilgisayarlara format atılabildiğini herkes biliyor. sözüm "bana oldu, bir çok şey denedim, çözümü formatta buldum" diyenlere değil de "şunu yap, olmazsa format at" gibi içi boş tavsiyelerde bulunanlara. biliyorum çoğunuz format atmayı çok seviyorsunuz ama format atmak hiç bir zaman çözüm değildi, halen de değil.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kaspersky halleder bencede.dene istersen[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hiç downloada gerek yok. format atmayı bilen adam şunu da yapmayı bilicek arkadaşım. **** komut kipinde açarsın.//sistemi yeni kurduğunuzda... //scanreg /fix yazarsın. *registry i güzelce temizler hataları düzeltir* //scanreg /backup yazarsın. *sistemin en son temiz halini güzel bi kaydeder. **** yok bilgisayarda spy var yok virüs var bahane ondan sonra.[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar