Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bateri zil'i ile ilgili yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bateriye yeni başladım, Fakat sadece stüdyo ile olmayacak. Bateri almaya karar verdim. 4 lü davul seti 100 mılyona buldum. bu tamam. ama zilleri ayrı ayrı alıcam. Bana çalışmamda yeterli olacak kalitede zil tafsiyeleriniz var mı? varsa fiyatları ne kadardır?

bir diğer soruda, bateri malum evde çalamayacağım. Okulla anlaşma yaptım bize bir oda verdiler. Fakat havasız baya. Bateriye herhangi bir zararı olabilir mi? rutubet tarzı.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
Mesaj tarihi:
Zil konusunda 2.el mağazalara bakmanı tavsiye ederim..

Rtubet konusunu bilmiyorum...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
zil olarak istanbuldaysan amedia fabrikasına gitmeni tavsiye ederim uygun fiyata profesyonel olarak kullanabileceğin ziller alabilrsin.
ben kendim exx cymbals kullanıorum sabian tadında bişi bu da tavsiyemdir.
rutubet olayında davula çok büyük bi zararı olmaz diye biliyorum ama odayı vantilatör vs şeklinde bşile havalandırın arada siz bunalmayın :)[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
said:
Voys, 02 Ocak 2006 20:57 tarihinde demiş ki:
Bateriye yeni başladım, Fakat sadece stüdyo ile olmayacak. Bateri almaya karar verdim. 4 lü davul seti 100 mılyona buldum. bu tamam. ama zilleri ayrı ayrı alıcam. Bana çalışmamda yeterli olacak kalitede zil tafsiyeleriniz var mı? varsa fiyatları ne kadardır?

bir diğer soruda, bateri malum evde çalamayacağım. Okulla anlaşma yaptım bize bir oda verdiler. Fakat havasız baya. Bateriye herhangi bir zararı olabilir mi? rutubet tarzı.

ya bi 100 milyona bana da bi davul seti bulsana =]
Mesaj tarihi:
hakkaten çok uygun fiyata bulmusun.rutubet zarar verir bence sık sık havalandırmanız iyi olur orayı elinizden geldigince.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
normalde rutubet tabiiki zarar verir ama tabii ağaç olan bir davula 100ytl davulun neden yaptığını bilemediğimiz için pek sanmıyorum.. ama rutubet zillere çok zarar verir.. sık sık bakım yapmassan çok kısa sürede yemyeşil zillerin olur.

zil olayında ise ucuz (tabii neye göre kime göre) ve fiyatına göre kaliteli istanbul radiant serisini öneririm. eğer sadece zil olsun alıştırma diorsan, powerbeat felan bulursun çoook çoook ucuza.. ama tabiiki kullananlara sor :)[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Mesaj tarihi:
davul aşırı dandik değil, sadece uzun süredir tanıdığım birisi yeni bir bateri seti aldı. Sadece 4 parça davulu 100 mılyona vereyım sana dedi. Dandik değil ama eski kısacası.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
Mesaj tarihi:
100 milyona çok iyi bulmuşsun bn de almayı düşünüorum öle denk gelirse.zillere gelince onları da 2 el bulabilirsiz,araştr bi derim ya da dandik faabrikasyon zil bulabilirsin ucuz fiyata[signature][hline]
Mesaj tarihi:
davulun markası ne ki?

rutubet davuluda zilleride mafeder. rutubeti bırak sıcaklık değişimleri bile mafeder davulu...

bence zillere çok para dökme sonuçta elindekide vasat bi set...
Mesaj tarihi:
markayı unuttum, msn e gelsin sorucam. sorucamda bana zil markası ve nerede satıldıgı hakkında yardımınız lazım. hi-hat 160$ dedi bi arkadaş. bu ucuz fiyatı değildir inş?[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 02 Ocak 2006 22:03 tarihinde demiş ki:
davul aşırı dandik değil, sadece uzun süredir tanıdığım birisi yeni bir bateri seti aldı. Sadece 4 parça davulu 100 mılyona vereyım sana dedi. Dandik değil ama eski kısacası.

ne olursa olsun 100ytl hiçbirşekilde iyi bir davul olamaz. ancak arkadaşın çok iyidir sadece bir para olsun diye bir miktar almak ister senden o kadar... yoksa 100ytl iyi bir davul alamazsın. ha zaten buda önemli değil anladığım kadarıyla yeni başlama yada yeni gelişme devrindesin o yüzden hiçde sorun değil, aksanları iyi olduktan sonra..

zilleride çok kötü almamanı tavsiye ederim. çok kötü alıp kulağına teneke sesi geldiğinde çok rahatsız olabilirsin. 160$lık hi-hat ortalama bir fiyat..
[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*

[Bu mesaj arian tarafından 03 Ocak 2006 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj arian tarafından 03 Ocak 2006 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ortalama zil fiyatları; hihat 150 usd, ride 120 usd, crash 75 usd. bunlardan birer tane alarak guzel idare edebilirsin. oncelikli olarak hihat ve crash almaya bak, ama seti tamamlamalısın. bir zil otekinin yerini tutmaz çünkü. daha sonra twin pedal alırsın, daha sonra trampet, en son da tomları ve kicki değiştirirsin. super davulun olur. sonra da satarsın.
  • Yeni Oluştur...