EndlessLove Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Merhaba Benim bir problemim var explorer veya firefoxda çoğu siteler açılmıyor veya açılan bir site bir kaç saat sonra açılmıyor .. Adsl kullanıyorum . Nasıl çözücem bilen biri yardımcı olabilirmi ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bunu dün de başka bir topikte tartışmıştık, büyük bir ihtimalle Telekom'dan kaynaklanan bir sorun. Hatta büyük bir ihtimalle değil, sekin; yoksa bunca kişi aynı dertten yakınır mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evetde aynı adsl yukarki katta kuzenimde açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 DNS Problemi diyecektimde kuzeninde açılıyorsa sende de açılması lazım. Kuzenin bağlantıyı fena şekilde sömürüyor olmasın ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 explorer sürümünü ve eğer xp kullanıyorsan service pack sürümü? belki explorerdan olabilir. ben 6 senedir win98 kullanıyorum explorer 5.0 varken böle yapmıyordu. yeni yeni başladı. yeni nesil ne de olsa.[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar