darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sayın Paticik Üyeleri Ve Alan Yetkililleri Ben Paypal Aracılığı İle ; Bronze Premium Üyelik Aldım , Cash Vermediği İçin Ayrıyetten Cash ALmam Lazım Bunun için "P" ye bastım oyudna fakat sadece 1500 pts vs. yazmaktadır bunların fiyatları ne kadardır ? söylerseniz sevinirim (GÖREMEMİŞ OLABİLİRİM KUSURA BAKMAYIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 koskoca herşeyi bilen paticik üyeleri bunumu bilmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Oyundan cash alnamıyor demek ki.Siteye baksan birde.Hiç cash almadım ama siteden olabilir.[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet premium dısında cash de alabılıyorsun. cash pt lerı yazanlara tıkladıgında ne kadar oldugunu gorebılıyorsun. ornegın 500 kc için 6$ ödemen gerekıyor. cashlerın uzerıne tıkladıgında ne kadar oldugunu gorebılırsın.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1000kc=10$ ya da orda seçenekler var ya onlardan kaç almak istiosan tıkla altta check out diye ona tıkla karşına paypal şifreni isteyen bi şifre çıkacak orda yukarda ücret yazar[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkadaşlar şimdi bronze premium aldım,1000 cash oto içinde olmuyormu ? yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bronze da cash yok trinada yok[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bronze premium da cash olmaz. eğer premiumlarda info dersen ozellıklerını gorursun.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaş Bronze Premium almış... Ama arkadaş sanırım CC ile kendisine KC almaya çalışıo... Yada ben öle anladım.. :) CC: Kredi kartı KC: Knight Cash[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kredi kartıyla premium dısında da kc alabılıyorsun. örneğin herhangibir premium servisi almamana rağmen kc alabılıyorsun[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Benim arkadaş 200$ lık KC almıştı gözümün önünde... Apışıp kalmıştım.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 200$ lık cash yuhh adam herhalde çıkacak bi afete karşı scroll stoklaması yapmış :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Walla onuda 1 ayda bitirdi satmadı kendi kullandı... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya arkdaşlar cypher a giremedim.official sitesindende bakamadım.knight cash:1000 olan normal premium danmı başlıyor?fiyatı bunun nekadar?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan :InfaM0us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 infodan bakabılırsın 500 kc 6$ dan baslıo[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar