Kleo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok bea. aslinda su gozluklu biyikli tipe hasta oldum. herif cok orjinal ama konusu baydi beni. kiz bi cocuga asik. baska bi cocukta bu kiza asik. naaparlarsa yapsinlar acilamiyolar sevdiklerine. bundan ibaret...bu konuyu 25 bolum boyunca kaldiramam ben..normalda bi anime beni 5. bolume kadar sarmazsa izlemem,. bunda hadi bi ayricalik olsun diye 6'yi da seyrettim ama yok, dayanamadim... haa, kotu bi anime de diyemem kesinlikle, cok sirin bi anime. ama benim tarzim diil. [signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ [Bu mesaj Kleo tarafından 02 Ocak 2006 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 heheh sukuran 9 dan sonra acılıyor ılk bolumler harbı harbı bayık ama 15 ten sonra ınsan salyaları akarak ızlıyor helekı son 5 bolum omrumde benı en cok gulduren nadır anımelere bıle cogunlukla tas cıkarıyor konu basta bayık karakterler kısıtlı ama su kampa gıtme olayından sonra dıger karakterlerınde ıyıce katılmasıyla konu acaıp dallanıp budaklanıyor bunanrın askı geyık olarak kalıyor genelde bence bıraz sık ızle ozellıkle dedıgım gıbı plaja gıttıklerı bolumde ne olucagını hayatta tahmın edemssın bas spoıl uzmanımız bıle sonunu kestıremedı hehe[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bir daha baktımda 6. bolum patates bolum sayılır asıl olay 10 dan sonra baslıyor 12. bolum hele felaket sonradanda tempo korunuyor asıl karızma akrakterler 10 dan sonra cıkmaya baslıyor mısal hanai haruki hehe favorımdır sonra en komık karakterlerden bırınıde tutup 21. bolumde tanıtmıslar kı once yapılsaydı bu tanıtmalar daha super olurdu[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Eh ikinci sezon geliyor artık orda tanıtırlar. Açıkçası school rumble ın konusu hiç önemli değil ben en çok parody kısımlarını seviyorum. Herhalde 2005 in tek iyi serisi... (not: bu yorum yalan da olabilir ne de olsa şu anda aklıma 2005 den başka seri gelmiyor, üstüne üstlük SR nin 2004 de başlamış olma ihtimali yüksek :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Fate Stay/Night güzel duruyor. Zaten PS için çok satmış bir oyundan çeviri olduğunu öğrendim ahhh xxxholic gelsede haftadan haftaya bekleyeceğim animem olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ergo Proxy isimli fantastik bir anime serisi başlıyor Şubat ayı içerisinde. trailer'ı beğendim, umarım güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar