Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime kıtlık Dönemi (Arghh)

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Bilemiyorum uzun zamandır böyle kötü bir dönem görmemiştim izleyecek bir şey bulamıyorum. Naruto deseniz....peh, Bleach mangasını okuduğumdan animesine gerek kalmadı. Blood + batırdılar. Gundam desen oda yok. King of fighters hezeyan çıktı (ayda 7 dk ya) izlencek bir şey bulamıyorum zaten şu anda sadece takip ettiğim suzuka var bi tek o iyi gidiyor... 2006 Nisana kadarda böyle sanırsam (şaka maka 2006 da Nisanı bekler oldum tsubasa Chronicles 2. sezon, xxxholic tv başka bişeyler daha vardı)

Uzun lafın kısası sıkılıyor durumdayım önerileriniz varmı. Ya izlediklerimin listeside yok ki yazsam millet şunu izle dese aklınıza gelenleri paylaşırsanız sevinirim. Mangada olabilir yani zaman geçirebileceğim herşey...

Neyse bişeyler yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Ben Kendimi Anime Oyunlarına Vuracam

Dipnot Sadece Senarious'a Kimse alınmasın:

Laaaaann!!! Canberk Kafam Girsin Sanaaaa...Nerde Olum One Piece ler....Yeter ulan..En Heyacanlı Yerinde Kaldım...Bak Sinir Oluorm Ama Ha...
[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

PS2 de ben ne zaman KH bitirirsem o zaman
Anime oyununa başlayacağına WoW oynasana sen...

Dipnot Sadece Odune'ye Kimse alınmasın:

Laaaaann!!! Odune Kafam Girsin Sanaaaa...Nerde Olum One Piece ler....Yeter ulan..En Heyacanlı Yerinde kaldığını söylüyor uluç...Bak adam beni sinir ediyor ama...
[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemediysen BECK
ben sevmistim.BECK die aratirsan konusuda var.

ayrica ben hungry heart wild strikeri takip ediyordum.(su aralar bitmis olmasi lazim)
dialup hattimdan dolayi suanda takip edemiyorum gecici.
ve burda tavsiye basligi acilmis bir suru anime var,onlara goz at.
Sosyal ağlarda paylaş

Transformers Masterpiece güzel...
Dedective Conan'lara başladım ben bir de, o da eğlenceli. Yenilerden de Blood+'a daha iyimser yaklaşıyorum, bayağı hoşuma gitti benim.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SenariouS, 08 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
Dipnot Sadece Odune'ye Kimse alınmasın:

Laaaaann!!! Odune Kafam Girsin Sanaaaa...Nerde Olum One Piece ler....Yeter ulan..En Heyacanlı Yerinde kaldığını söylüyor uluç...Bak adam beni sinir ediyor ama...

laaann kardeşim bak hem yakınıyorsun yok çıkmıyor yeni bişeyler diye hemde bana laf atıyorsun. eee sende başla kardeşim one pieceleri seyretmeye. bak her derde deva kendileri bütün sıkıntını alır. heleki boss dövüşleri varya ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ. bilmiyorum anlatabildimmi. şimdi kafa olayına gelince. hmm bunca laftan sonra sana ancak sen git KGNE seyret denir (nereden takıldıysam bunada!!)

hehe uzun lafın kısası ben işlerimi hallettim kardeşim en kısa zamanda hallederiz kardeşim işlerimizi canını sıkmaya bana kafayla ilgili aksiyonlar yapmana gerek yok :P[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kender, 09 Aralık 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
eskilere dön. anime sadece 1 senedir yayınlanmıyor:)

Kender eskilerden izlemediğim pek iyi bir şeyler kalmadı yaf...
Odune lol diyorum sadece...
kymophobia sağolda mecha izleyecek havam yok bide dedective conan 300 küsür bölüm hehehe zor yani. (yinede saol)
herkese teşekkürler back çekecem başka tavsiyesi olan..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.

[Bu mesaj SenariouS tarafından 09 Aralık 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Jigoku Shoujo'ya başlayabilirsin.
Ringu'yu ve Fear.Com'u ve Dark Water'ı ve One Missed Call'u beğendiysen =)[signature][hline]

mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

git nsn seyret, bak butun keyfin yerine gelir. puhahaaha

Get Backers cok tatli bisey onu seyret daha gormediysen. Black Cat'i mutlaka seyret. ve Death Note'u mutlaka oku!!!!! ben artik gunde en az 15 chapter okumazsam uyuyamiyorum O.o[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

kymophobia Jigoku Shoujo'ya bakacam saolasın
Kleo sen gel ben seni ren yapacam merak etme (doktor başkası yapacam ama çok yaşlısın benim için hehe)
kızın death note okudum ben pekte beyenmedim açıkcası mantık güzelde fazla uzatıldı bence. Black cat gelince onada bakacam saol[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat ette sen noolduunu anlamadan sen ren, ben doktor rolune gecmiym :D
Death Note uber yaa bende istiyorum bi tane Death Note =D
ayrica ilk def ana karakterin kotu oldugu bi hikaye takip ediyorum bence cok guzel bi fikir. ama Light'tan gene de nefret edemiyorum nedendir bilinmez :-) ayrica L'de gelmis gecmis en uber karakterlerden biri bence.
Black Cat te cok guzel bi seri. kisaca Cowboy Bebop + Trigun + Get Backers kombinasyonu bi anime diyebilirim. ona bak.
School Rumble'a baslamissin bu arada aldim haberlerini :D[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

hadı hep beraber night shift nurses izlielim yippeeeeee[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 13 Aralık 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
hadı hep beraber night shift nurses izlielim yippeeeeee

Hadi Leyyynnn....Senarious..Viktor'a Bir Adet Deve Kuşu Yumurtası Yolla...Yok Yok..Sen 3-5 Tane Yolla...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 16 Aralık 2005 09:46 tarihinde demiş ki:
git kendin yap ingilizce odevini. HIH!!!!!!

gelince gorucen sen yumurtanin alaasini

şakaydı özür...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Blood+'ın harika gittiğine katılıyorum. Ardı ardına izlendiğinde filmden çok daha iyi sarıyor aslında. 11 bölüm güzel gitti, umarım cılkı çıkmadan olayı bağlayıp seriyi bitirirler ya da ekstra bir sezon için yeni senaryoya geçerler...

Ah bir de Bakuretsu Tenshi'nin yeni sezonu gelse...[signature][hline]

mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

evet, movie'yi izleyen kesinlikle daha fazlasini istiyo orasi kesin bisey. seriyi bence guzel yapmislar. 11'i henuz izlemedim ama simdiye kadar gayet guzel gidiyor konu. saglam karakterler var. batirmazlar bence bunu kolay kolay
ayrica da Haji ne mukemmel bi heriftir yaa. Saya'nin yerinde olmak isterdim sirf boyle bi adamin bana "completely obey" yapmasi icin :D
[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~

[Bu mesaj Kleo tarafından 24 Aralık 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

beni anime kitliindan kurtaran 2005 yapimi bi seri, tavsiye ediyorum. Shakugan no Shana
Sakai, lise 1. sinif ogrencisi birgun aslinda olmus oldugunu, ve pek cok insan gibi bir onceki ruhun kalintisi, bir torch oldugunu ve diger torch'lar gibi yakin bir zamanda yok olacagini, insanlarin hafizalarindan silinecegini, bir insan olmadigini ogrenir. ama kendisi icinde "gem" oldugu icin digerlerinden farkli dir ve pesinde onu biran once oldurup bu gem'i elde etmek isteyen tomogaralara karsi korumak icin Shana, flame haze denen bir savasci kiz Sakai'yi yakin takibe alir.
kabataslak olaraktan konu bu.
en son 12. bolum cikti. karakterler cok sirin, animasyon uber, muzikleri daha da uber. bide ben ayrica hikayeyi anlatis bicimlerini begendim. tavsiye ediyorum kitlik cekenlere :)

[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~

[Bu mesaj Kleo tarafından 02 Ocak 2006 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bide school rumble laf atarsın okuldu lisedi hebele hübele diye... :-p saol tavsiye için bakarım[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

olay okul degılkı hehe school rumble ın bas karakterıne bak harıma dırek, bıshonen yok dıe begenmemıstır school rumble ı kesın hehehe oysa harıma sole sınek kaydı ınce uzun uzun dalgalanan saclı bebek yuzlu bır tıp olsa dırekman ızlerdı[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...