ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hımm, nasıl başlayalım - minimum 4, maksimum 20 gb olacak - pil süresinin yüksek olması tercih sebebi, ama ikinci planda bu yine - ekranının nispeten büyük olması(ipod mini den küçük, creative muvo2 den büyük desem...) - kullanımının kolay olması(ipodlara gıcık oluyorum kullanım konusunda ekleyeyim - shuffle zorunlu - tercihen playlist yaratma özelliğinin bulunması işime yarar - fiyat aralığı da 250 - 550 milyon arasında yine de 500lere falan fazla yaklaşmasını tercih etmiyorum bu arada hemen ekleyeyim ipodlara karşı antipatim var, ciddi anlamda fark atmazsa digerlerine, düşünmüyorum almayı... teşekkürler[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sony NW Serisi Şunlar var benim gayet hoşuma gitti, 20 GB' lıkları 40 YTL daha fazla fiyat olarak. Ama aynı şekilde bi tavsiye eden olsa alıcam, tam olarak güvenemiyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bugün dikkatimi cekti bu alet, görünüş olarak ciddi anlamda etkileyici, sıkıştırma özelliği de oldugu için normal 6gb lıklardan daha fazla parça koyabiliyorum sanırım, fiyat da hoş duruyor, ama sony yi mp3 player piyasasında pek göremediğim için açıkçası cekiniyorum biraz da...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Aynı şekilde ben de çekiniyorum, birinden tavsiye alabilsem alıcam. 20 GB' lığı baya ilgimi çekiyor, zaten dediğin gibi tasarımı da mükemmel. (Ekranı ve boyutu çok iyi.) 15 gün içinde kimseden tavsiye alamazsam, direk gidip alıcam. İstersen zamanın varsa bi 15 gün bekle ben sana eksilerini ve artılarını yazarım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 2006 başlarını bulabilir zaten benim mp3 player almam, o zamana kadar alırsan aleti, yorumlarını buraya yazarsan sevinirim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ipod nano rox :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Atrac3 e çevirme çok sinir bir olaymış diye biliyorum, ama şahsen denemedim sony'nin mp3 çalarlarını. Sadece uzaktan gördüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sony mp3 çalarımı (NW-E 507) uzun zamandır kullanıyorum. Çok küçük ve pili uzun süre giden bir şey istediğim için almıştım. Pili gerçekten de söylendiği gibi 50 küsür saat gidiyor (inanılmaz ama gerçek). Atrac formatına çevirmek söylendiği gibi uzun sürmüyor ama çevirmek için kullandığınız SonicStage rezalet bir program. Sony için söyleyebileceğim tek kötü şey bu. Bunun dışında gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hocam 50 milyon daha fazla ver i-river h340 al... hem radyo hem mp3 hem resim gösterme özelliği hem direkt olarak usb devicelara bağlanıp dosya alabilme özelliği (usb hdd, dijital kamera...) hem de video gösterebilme. bende var çok memnunum...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @estel harbiden cok güzelmis alet simdi gördümde..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 muvo2[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 4 gb muvo2 kullanıyorum.Bayaa memnunum.Tavsiye ederim. Ama alacaksan mutlaka bi de kulaklık al çünkü yanında gelenler inanılmaz derecede kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 shuffle dışında herhangi bir ipod. hediye olarak ilk geldiğinde nefret edip "ulan daha ucuza aynı aletten bissürü var" demiş olmama rağmen, kullanım kolaylığı, estetiği, ses kalitesi ve geriye kalan her şeyiyle gönlümü çok güzel aldı. özellikle yeni ipodlar (nano ve video) çok çok güzel. nanoya aşık oldum. bu kadar küçük bi mp3 aleti daha önce görmedim. neyse. yuvarlak touchpad çok çok fark ettiriyo. şu ana kadar creative muvo'lar denedim bi kaç tane, beğenmedim. kullanışsız. zen micro denedim, güzel ama problemli, touchpad ve tuşlar felaket. ipoddan şaşmayın. o kadar yaygınlaştı ki standart oldu resmen. yeni arabalar default olarak ipod slotlu falan geliyo zaten. ayrıca ipod'a takmak istiyceğin elli tane şey buluyosun her yerde. ekstra piller, radyo yayını yapan alet falan filan... ipod fiyatına değiyo bence. türkiye'de çok pahalı tabi de yurt dışından alabilirsen ipod'dan şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yanlız video ipod alacaksanız yanında artık direk prize takıp şarj etmenize yarayan alet çıkmıyor ve videolar pili çok hızlı tüketiyor. 5 saatlik şarjı 1,5 saatlik videoyla tüketebildim, "14 saatlik süresi varmış bunun" diyip abanmayın alete. ipod photo - Türkiye'de 342euro (%18 kdv dahil) ipod video - Yurtdışında 290-330$ arası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Creative Zen serisi. Ekran ve pil olarak iyiler. Fiyat aralığıda tutyor. Tabiki Sony'de düşünülebilir. Aslında Sony MP3 piyasasında diğerlerinden daha eski sadece bunu bellek olarak türk piyasasına yeni sürdüler. :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fly, 25 Aralık 2005 11:35 tarihinde demiş ki: ipod photo - Türkiye'de 342euro (%18 kdv dahil) ipod video - Yurtdışında 290-330$ arası amerika'da 30gb'lık video 300$-60gb'lık 400$. ayrıca yanında deck çıkıyo yazıyo fakat yalan.çıkmıyo.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ipodlara uyuz oluyorum demişsin gerçi ama bi nanoyu dene istersen. bana kısmet olmadı ama cok cekici duruyor ya :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ipod kesinlikle...4 tane ipodum var ve hiçbirşeye değişmem yani 10 tane zen ver yine vermem bitanesini...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ipoddan şiddetle uzak durucam irivera bakamadım henüz, onunla da ilgilenebilriim bir ihtimal, ama yakın zamanda kalbimi çalan başka bir alet var sony den, türkiyede satılmıyor galiba kendisi Sony NW-HD5 dogubankta 450 milyona buldum kendisini, biraz büyük olması dışında aşık oldum kendisine, bunu düşünüyorum şu anda, o olmazsa nw-a1000 ya da 3000 de olabilir açıkçası yıllardır sony kullanıyorum ve milatlarını doldurmadıkları sürece pek problem çıkartmadılar bana, sony e öncelik veririm o yüzden de bir şey alırken falan daha vaktim var ama, sömestr gibi gözüküor eger alınırsa...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu şey nasıl çaldı kalbini ya?? Çok büyük bi o kadarda kaba geldi bana :) Tuşları falan 3-5 milyona satılan oyun cihazlarının (tetris falan olur ya :D ) tuşlarına benziyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ipod video tek geçerim[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 PSP :P sonye bak abicim sen onlar oldukça iyi.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Teknik servis olayınıda düşünmen lazım şimdi. Sony teknik servise sağlam mal göndersen bozuk gelir eskisi gibi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bozuk gönderdim düzgün geldi kendileri valla... ya cok büyük de, tatmin ediyor her şeyiyle, ek pili falan da var zaten...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 en son sony kamera aldım bi daha tövbe ettim sonyden öyle ürünler almaya. Bu kadar uyumsuz bir alet olur mu ya? Bak kaan app'si bile ipod aldığına göre bi bildiği vardır diyorum[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar