myster1o Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: berkeotken, 02 Ocak 2006 08:49 tarihinde demiş ki: tamam sen msn verdiysen belki bi abi var ona uygunsa alırız msn ini veren satan arkadaş diğil olm heyecan yapma[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sanki bende kandım heeeeeeeeee o numaraları bana yedirmen için 40 fırın ekmek yemen lazım hehe
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 heeeee tmm özür orda kii başkaymış pardon
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi charın sahibi ver ver ne demek bu charı alcam belkide msn ver ver ver yok mu yoksa msn hehehehe
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi yada telefon numaranı verde ordan konuşuruz
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi ben alırım belki server nedir magtheridon daysa abimleri kesmek için alırım valllaa heeeeeeee sen bana msn ini versende beraber ozelden konuşalım okey:))
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi msn verdinde boşu boşuna çunku hiç msn e girmiyosun fıttırıyom ben almak istiyom bu acc tu ama sen msn e girsen hoplıcameeeeeeeeeeeeee ama lutfen msn e gir beeeeeeeeee cnm sıkılıyo yaw butun herkes seni mi beklicek hemdde satmak istiyom diyosun ama msn eeeee girdiğin yok kiiiiii ben almam o zaman msn e gir gir gir ve gir msn e gir gir gir ve girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Barkin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi susda motorun sogusun ya topicdeki 20 mesagin 16sı sana ait
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 niye susıyım allah alllah sende konuş banane özgürlük hakkımız söke söke alırız ve konuşma hakkımız söke söke alırız
Öne çıkan mesajlar