myster1o Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: berkeotken, 02 Ocak 2006 08:49 tarihinde demiş ki: tamam sen msn verdiysen belki bi abi var ona uygunsa alırız msn ini veren satan arkadaş diğil olm heyecan yapma[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sanki bende kandım heeeeeeeeee o numaraları bana yedirmen için 40 fırın ekmek yemen lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 heeeee tmm özür orda kii başkaymış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi charın sahibi ver ver ne demek bu charı alcam belkide msn ver ver ver yok mu yoksa msn hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi yada telefon numaranı verde ordan konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi ben alırım belki server nedir magtheridon daysa abimleri kesmek için alırım valllaa heeeeeeee sen bana msn ini versende beraber ozelden konuşalım okey:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi msn verdinde boşu boşuna çunku hiç msn e girmiyosun fıttırıyom ben almak istiyom bu acc tu ama sen msn e girsen hoplıcameeeeeeeeeeeeee ama lutfen msn e gir beeeeeeeeee cnm sıkılıyo yaw butun herkes seni mi beklicek hemdde satmak istiyom diyosun ama msn eeeee girdiğin yok kiiiiii ben almam o zaman msn e gir gir gir ve gir msn e gir gir gir ve girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi susda motorun sogusun ya topicdeki 20 mesagin 16sı sana ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 niye susıyım allah alllah sende konuş banane özgürlük hakkımız söke söke alırız ve konuşma hakkımız söke söke alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar