Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elde patlayan plan...

miss_black

Öne çıkan mesajlar

Evet aynen böyle oldu.Elimizde patladı.Yarın derse girmeyip biraz gezeriz diye plan yapmıştık 3 arkadaş.Ders falan işlenmiyor pek diye.Az önce arkadaşım aradı ve "ya yarına edebiyatçı o unuttuğu sözlü sınavını yapmaya kalkarsa?" dedi.
Biraz durup düşününce edebiyatçımızın son anda iş yapmaktan ne kadar zevk aldığı geldi aklımıza.Öyle mi yapalım böyle mi yapalım derken vazgeçtik plandan.Direk okula gideceğiz yani.
Ben biliyorum başıma gelecek olanı.Gitmezsek o sınavı kesin yapacak.Gidersekde kesin yapmayacak.
Of nasıl bir mantıktır bu ya?Yarın mesai bitimine kadar notlar teslim edilmeli.Ama hatun her şeyi son dakikaya bıraktığı için yarın bile olabiliriz bu sınavı.
Özellikle benim bu sınavı kaçırmamam gerekiyor.Çünkü edebiyatla başım pek hoş değil.Hal böyle olunca arkadaşlarda bana uymak zorunda kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman geçmiş olsun..
ya da risk alın gitmeyin okula..
bizim arkadaşlar üni de.. hoca 2 sayfa yazı veiyo bunlara finalde bunlardan biri cıkacak diye.. adamlar risk alıp sadece bi sayfaya çalışıyolar ve o sayfa sınavda soruluyor :D
belki şans sana da güler..[signature][hline]impossible is ME!
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkış bizim için sorun olmaz.Sadece o saatten sonra biz istediğimiz yere gidene kadar çok vakit kaybederiz.Amacından uzaklaşır plan boşuna.Bizim amacımız böyle sakin sakin oturmak(işte bunu yapamıyoruz),muhabbet etmek falan.Ama ne mümkün!
Of ya kırk yılın başı bir plan yaptık.O da böyle gümledi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sınav sözlü olmasaydı 15 gün önceden haber vermesi gerek dicektimde, sözlü işte ne zaman olcaı belli olmaz...
yani geçmiş olsun gidiceksin ne desek boş.. var böle gıcık hocalar yaparlar..duruma ayık olmak lazım...

ama benim manyak haz aldıgım tek olaydır şu dunyadan parmaklıkların ustunden atlayıp okulun yarısında okuldan firar etmek. ardından ps2 ye kaçmak...
nasıl bir zevktir anlatamam valla. böle hocalaır kontrol edersin koşarsın zıplarsın güle güle koşarsın ardından süfer bi olaydır uheauhea... :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün sözlü olmadı tabiikide.Ama ben söylemiştim gidersem yapmaz diye.Neyse artık...
Duvardan atlamak zevkli bir davranış ama kendimi o kadar sıkıntıya sokamam bu konuda:)Kapıdan çıkar giderim ben kimse bir şey diyemez.Tek sorun sözlüğydü o da olmadı.Bugün notlar teslim edildi zaten.Geçmiş olsun:):):)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...