Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu sarki delirecem!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi cok enteresan olacak ama ne soyleyeni biliyorum ne sarkiyi.
Yilbasi gecesi dinledim. Uyduda and diye bi kanal var. Azeri televizyonu sanirim orda. bryan adams in sarkisindan hemen once cikti bi konser kaydi. Soyleyen kadin melez yada acik renkli zenci (nasi oluyosa artik). Belirgin ozelligi enteresan bi sekilde alni cok genis saclari nerdeyse kafasinin yarisindan basliyor. Sarkida bir kac tane gitar var. birde afrika'lilarin kullandigi icine bugday gibi biseyler koyup caldiklari silindir biciminde ince uzun bi calgi vardi. cistak cistak yapiyor. varmidir goren duyan bilen?
Mesaj tarihi:
nakaratı hatırlıyosan Quivalen-soth bulabilir şarkıyı:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
Daha fazla ayrıntı yazabilir misin?[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Mesaj tarihi:
abi budur ya! cok tsk. ederim.
sarkiyi hatirlamiyorum ama neyse en kotu tum albumleri download ederim. 2 gitaristle birlikte ileri geri dans ediyorlardi sahnede belki biseyler cagristirir
Mesaj tarihi:
bende çok sade şarkısı var ama o kanalı izlemedim o gece :) sözlerini biliyosan yardımcı olayım.
değilsede smooth operator, cherish the day, paradise, and i miss you sevdiğim şarkıları.[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
sade - king of sorrow
sade - every word

olabilrmi?

taparım ben bu kadına[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Mesaj tarihi:
Smooth Operator olabilirancak onda cok gitar yok..
Daha cok on planda bir bas var...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi...
ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak
zor bu hayat be...
Mesaj tarihi:
Sweetest Taboo'ymus arkadaslar. 25-30 sarki dinledikten sonra buldum! Elinde bu sarkinin konser kaydi olan var mi?
Yardim eden herkese tesekkur ederim.
  • Yeni Oluştur...