solo_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 simdi cok enteresan olacak ama ne soyleyeni biliyorum ne sarkiyi. Yilbasi gecesi dinledim. Uyduda and diye bi kanal var. Azeri televizyonu sanirim orda. bryan adams in sarkisindan hemen once cikti bi konser kaydi. Soyleyen kadin melez yada acik renkli zenci (nasi oluyosa artik). Belirgin ozelligi enteresan bi sekilde alni cok genis saclari nerdeyse kafasinin yarisindan basliyor. Sarkida bir kac tane gitar var. birde afrika'lilarin kullandigi icine bugday gibi biseyler koyup caldiklari silindir biciminde ince uzun bi calgi vardi. cistak cistak yapiyor. varmidir goren duyan bilen?
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nakaratı hatırlıyosan Quivalen-soth bulabilir şarkıyı:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Daha fazla ayrıntı yazabilir misin?[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Eğer dediğin kadın buysa, ismi "Sade", ama şarkıyı bilemeyeceğim maalesef...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
solo_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi budur ya! cok tsk. ederim. sarkiyi hatirlamiyorum ama neyse en kotu tum albumleri download ederim. 2 gitaristle birlikte ileri geri dans ediyorlardi sahnede belki biseyler cagristirir
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende çok sade şarkısı var ama o kanalı izlemedim o gece :) sözlerini biliyosan yardımcı olayım. değilsede smooth operator, cherish the day, paradise, and i miss you sevdiğim şarkıları.[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sade - king of sorrow sade - every word olabilrmi? taparım ben bu kadına[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Smooth Operator olabilirancak onda cok gitar yok.. Daha cok on planda bir bas var...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
solo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sweetest Taboo'ymus arkadaslar. 25-30 sarki dinledikten sonra buldum! Elinde bu sarkinin konser kaydi olan var mi? Yardim eden herkese tesekkur ederim.
Öne çıkan mesajlar