Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorunlar ve sorularrr

Redogski

Öne çıkan mesajlar

herhangi bir oyunu oynarken belli bir süre sonra tak diye kapanıyor bilgisayar.açmaya çalıştığımda elektriği veriyo 1.5 saniyede tekrar kapanıyo(daha monitöre bişey gelmeden).3-4 dakka bekledimmi açılıyo tekrar.ben bu sorunu 2 şeye bağladım.
1.fazla ısınma.
2. psu da temazsızlık.
devirdim kasayı baktım temazsızlık yok gibi.ama ızınma sorunu olabilir(işlemci de).baktım fanın arkasına toz içinde kalmış kanallar kapanmış fln(gerçi bütün bilgisayar tozlu).sonra çıkarmaya çalıştım fanı çıkaramadım kürdana pamuk sardım öyle açtım kanalları.şimdi açtım bilgisayarı fan daha yavaş dönüyo artık.sorulara gelelim.
1.sizcede ısınmadan dolayımı?
2.bilgisayarın tozunu nasıl alırım?
3.işlemci fanı nasıl çıkar?[signature][hline]Görmesende duymasanda
Yaşardım yine,bu aşkı seninle;)

G&A
Sosyal ağlarda paylaş

1.sizcede ısınmadan dolayımı?
2.bilgisayarın tozunu nasıl alırım?
3.işlemci fanı nasıl çıkar?

1. Evet ısınmadan dolayı kaynaklanıyor olabilir.
2. Bilgisayarın tüm parçarını söküp takmayı biliyorsan, temizlemen çok kolay. Herşeyi sök temizle tekrar tak, ama bilmiyorsan elektrikli süpürge işini görebilir.
3. Fanı sökmek zaten tornavida ile yapılabiliyor. Ama soğutucuyu da çıkartmak istiyorsan, soğutucusuna göre değişiyor genellikle kulakçıkları oluyor. Kulakçıkları tornavida yardımı ile hafif bastırıp ileri doğru ittirmen gerekiyor. (Bazılarında değişik olabiliyor)

En son olarak bilgisayarın kapanma olayı kasanın içindeki tozlardan/pisliklerden kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun iş değil...
Madem elektirkli süpürge sakat olur diyorsun;

Bi 20 dakikanı ayırıp bilgisayarının tüm parçalarını söküp
temizle, gün yüzü görsün bilgisayar (:

Senin bilgisayarın yerinde olsam hiç açılmam ben, uyuz kullanıcıya hayır!!! lol :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...