shimana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya biliyorum çok amelece ama (daha önce de yaptım) bi söylerseniz sevinirim...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Estafurullah canımhttp://www.imageshack.us/ adresine girip koyacağın resmi upload etmen lazım ilk önce. Sonrasın da sana verdiği linki buraya yapıştırman gerekli. Kopyaladığın linki tamamen seçip yandaki butona basman da yeterli olucak. (Mesajını yazdığın yerde) Sorduğun şey tam olarak bu sanırım?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke(,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Oysa şayet ben bunu kullanıyorum.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tutorial gibi oldu..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
shimana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Sorduğun şey tam olarak bu sanırım? evet buydu çok saolun ikinizde[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: MyDyingBride, 03 Ocak 2006 17:08 tarihinde demiş ki: tutorial gibi oldu.. :P Önemli değil shimana[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ocak 2006 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar