PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arklar +8 mirage ne kadar eder demin talkative 14 gb faln dedi ama ben 20 falan die biliosum ne kadar edio bu?[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Talkative diosa doğrudur... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 15-20 gb arasinda oynuyor,bende ariyorum alicam,areste satan varsa a1 moradon /pm Dolls[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ama ne bilim biraz az geldi heralde +8 mirage için 14 az deilmi biraz??[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 areste satıyorum ama daa elimde deil item 2 gün içinde elimde olur fiatı 20 gb /pm passive_kesh[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dediğim gibi ares serverıda skeleton belt 9999 a wp 99999 a rom 9999 dan 700 e kadar düşüyorsa yakında mirage +8 tezgaha düşücek senin yerinde olsam en hızlısından satardım o mirageyi xD yoksa halin[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: xXTaLkativeXx, 03 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki: dediğim gibi ares serverıda skeleton belt 9999 a wp 99999 a rom 9999 dan 700 e kadar düşüyorsa yakında mirage +8 tezgaha düşücek senin yerinde olsam en hızlısından satardım o mirageyi xD yoksa halin +1 gel bana sat.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sadsong oki kardeş item elime geçince sana özel msj atarım hallederiz[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 PM attim sana oku istersen 1.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 post kasıyolarrrrr imdaaatttt post kasıyolarrr[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 topic 1 saat önce amacına ulaştı we kapandı sen napıyon benim gibi post kasmayamı çalışıon?:D[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Niye az olsun? +1'i 7 milyon olan şeyin +8'inin 15 gb olması pahalı bile bence...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ama yanıyo:)[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar