Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+8 mirage dagger

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arklar +8 mirage ne kadar eder demin talkative 14 gb faln dedi ama ben 20 falan die biliosum ne kadar edio bu?[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER::::
server:ares
lwl:eziq
clan:blessed_knights

eski KILLMASTER özür diler...
Mesaj tarihi:
Talkative diosa doğrudur... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 10368 - Sonunda :D
Mesaj tarihi:
ama ne bilim biraz az geldi heralde +8 mirage için 14 az deilmi biraz??[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER::::

Mesaj tarihi:
areste satıyorum ama daa elimde deil item 2 gün içinde elimde olur fiatı 20 gb /pm passive_kesh[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER::::

Mesaj tarihi:
dediğim gibi
ares serverıda skeleton belt 9999 a wp 99999 a rom 9999 dan 700 e kadar düşüyorsa yakında mirage +8 tezgaha düşücek senin yerinde olsam en hızlısından satardım o mirageyi xD yoksa halin[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
said:
xXTaLkativeXx, 03 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki:
dediğim gibi
ares serverıda skeleton belt 9999 a wp 99999 a rom 9999 dan 700 e kadar düşüyorsa yakında mirage +8 tezgaha düşücek senin yerinde olsam en hızlısından satardım o mirageyi xD yoksa halin

+1 gel bana sat.[signature][hline]Dolls
62 lvl
Rogue/Assasian
Ares
Owned_By
Mesaj tarihi:
sadsong oki kardeş item elime geçince sana özel msj atarım hallederiz[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER::::

Mesaj tarihi:
topic 1 saat önce amacına ulaştı we kapandı sen napıyon benim gibi post kasmayamı çalışıon?:D[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER::::

Mesaj tarihi:
Niye az olsun? +1'i 7 milyon olan şeyin +8'inin 15 gb olması pahalı bile bence...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
  • Yeni Oluştur...