Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod fiyatları

elvyn

Öne çıkan mesajlar

iriver tavsiye ederim ipoda 10.500 basar :) hepsiburada.com dan geçen hafta aldım, eğer olayın tipine deilde, işlevine içeriğine bakıosan al derim. 20 gb ini 540 milyona aldım. video foto mp3 20 gb lık bir taşınabilir hard disk, ses kaliteside ipod ve creative e göre çok bomba. iriver h320. istersen 40gb lığı da var.
edik: ha bu arada usb fln demişsin bunda hem usb 1.1 hemde usb 2.0 çıkışı var. line in line out ses kaydı fln da var. ( çok pis reklam yaptım ama yararı olsun dei bi alet :) 10 fps film oynatıo convert edince ve o küçücük alette o sesle o netlikte seyretmek gaza getirio beni :) )[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men

[Bu mesaj octopus tarafından 02 Ocak 2006 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 02 Ocak 2006 17:19 tarihinde demiş ki:
sırf karizma olsun diye insanın yanında 10000şarkılık bir arşiv taşımasını gereksiz ve komik buluyorum..

alakası bile yok en azından karizma denen olayın i-pod la yapıldığına inanmıyorum, ben açıkçası çekiniyorum yolda elime almaya sonuçta ucuz bir alet değil, o kdr şarkı olması gerçekten o an ne istiyorsan dinlemene yarıyor hepsi bu[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...