Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod fiyatları

elvyn

Öne çıkan mesajlar

60 gb lık 600 ytl civarı diye biliyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

o program ne ise yariyor?
video converter dimi sadece?
photoda video icin bir yazilim degil yani[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

Videora ile önce mp4 yapıyoruz dosyayı, sonra mp3 atar gibi itunes dan atıyoruz.

Ama video izleyecekseniz tam sarjın en fazla 2 saat video kaldırdığını hatırlatmak isterim (30 GB için). Bir de videoyu açıp kapayınca (5 sn oynasa bile) %10 u gitmiş gözüküyor, sonra düzeliyor. (belki de benim ipodun pili sorunludur, 14 saat şarkı çalar diyor, ama 7. saatte minimuma geliyor.).

said:
elvyn, 01 Ocak 2006 22:10 tarihinde demiş ki:
bir sorum daha var. 2.0 usb yok sanırım bende. o yuzden dosya aktarımı çok yavaş. gidip bir 2.0 usb almak nasıl oluyor nereye takıyoruz.

ben de merak ediyorum, 3+ yıllık anakartım var, ek bir parçayla falan olur mu bu iş ?

[Bu mesaj Fly tarafından 02 Ocak 2006 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sırf karizma olsun diye insanın yanında 10000şarkılık bir arşiv taşımasını gereksiz ve komik buluyorum..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all
My heart and I have decided to end it all
Soon there'll be prayers and candles are lit, I know
Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün ipodlar video oynatabilir (evet ipod nanomda denedim ve oldu) http://ipodlinux.org/ adresinde ipodunuza nasıl format atıp linux kurabileceğiniz flaan anlatılıyor, doom bile oynayabiliyorsunuz ipodunuzda (game boy video oynatma ve bir sürü özellik dahil) fakat daha tam geliştirilmemiş olduğu için ben apple firmware'me geri döndüm. Bir deneyin derim (iPodunuz patlarsa sorumlusu ben değilim ben kaç kere format attım tekrar yükledim patlamadı) Bu ipod linux yüzünden yanlışıkla ipodun d'si yerine bilgisayarın d'sine format attım ne kötü hayal kırıklığına uğramıştım :) Disk recoveryler yetişti imdadıma[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...