elvyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 20 - 60 gb arasındaki ipodların fiyatları hakkında bilgi lazım. dogubankta ne kadardır buyuk yerlerden alırsak çok farkeder mi fiyat. şimdiden teşekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 60 gb lık 600 ytl civarı diye biliyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar hızlıca bir el atsak da. sabah çıkacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 550 den aşağı alamazsın sanırım[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Büyük yerlerden alırsan ayrıca 50 millik bir fiyat artışı olur. Mesela Teknosadan alırsan diğer yerlerden daha pahalıya ama güvenli bir yerden almış olursun.[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 vatanda 550 milyona 20 gb lık vardı. bundan daha ucuza alabilirim dogubanktan diye düşünüyorum. neyse artık bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 550 ye 20 az değil mi zaten[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sana ipod videoyu 500 milyona bulurum. bayaa ii fiyat söyliyim 2 yıl uluslar arsı garantiside var.30gb[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything [Bu mesaj Zep tarafından 31 Aralık 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 www.elmasepeti.com[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yalnız üsteki linte + kdv si var öyle olunca 580 e fln geliyo[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 iPod Nano 4GB (1000 Şarkı) Siyah Apple 475,989,000 TL 475.99 YTL link : http://www.deppo.com/shop/group.phtml?id=18479 google'dan öyle bir araştırma yaptım , uygun görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 740 milyona 10 ay taksitle 60 gb Ipod Video aldım. Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şimdi sorum bu alete nasıl video atıldıgı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Videora (3. yazışım oluyor :P)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 i pod photo video oynatamıyo dimi?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu videolu cihazlar yeni çıkmış sanırsam. bir sorum daha var. 2.0 usb yok sanırım bende. o yuzden dosya aktarımı çok yavaş. gidip bir 2.0 usb almak nasıl oluyor nereye takıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu arada sagolasın videora için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 önemli değil ;)[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o program ne ise yariyor? video converter dimi sadece? photoda video icin bir yazilim degil yani[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ebay den çok daha ucuza alabilirsin ama yurt dışında tanıdık varsa :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya şimdi şunu sorayım ben size, ben nano mu yoksa diğerlerinden mi alayım? Ayrıca ebaydan almanyada tanıdık var ne kadara olur?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bence nano alma video yok onlarda. videora direk ipodun calabilecegi boyuta formata fpsye vs ye getiriyor butun ayarları. sonra library den duz şarkı atarmış gibi atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Videora ile önce mp4 yapıyoruz dosyayı, sonra mp3 atar gibi itunes dan atıyoruz. Ama video izleyecekseniz tam sarjın en fazla 2 saat video kaldırdığını hatırlatmak isterim (30 GB için). Bir de videoyu açıp kapayınca (5 sn oynasa bile) %10 u gitmiş gözüküyor, sonra düzeliyor. (belki de benim ipodun pili sorunludur, 14 saat şarkı çalar diyor, ama 7. saatte minimuma geliyor.). said: elvyn, 01 Ocak 2006 22:10 tarihinde demiş ki: bir sorum daha var. 2.0 usb yok sanırım bende. o yuzden dosya aktarımı çok yavaş. gidip bir 2.0 usb almak nasıl oluyor nereye takıyoruz. ben de merak ediyorum, 3+ yıllık anakartım var, ek bir parçayla falan olur mu bu iş ? [Bu mesaj Fly tarafından 02 Ocak 2006 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sırf karizma olsun diye insanın yanında 10000şarkılık bir arşiv taşımasını gereksiz ve komik buluyorum..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bütün ipodlar video oynatabilir (evet ipod nanomda denedim ve oldu) http://ipodlinux.org/ adresinde ipodunuza nasıl format atıp linux kurabileceğiniz flaan anlatılıyor, doom bile oynayabiliyorsunuz ipodunuzda (game boy video oynatma ve bir sürü özellik dahil) fakat daha tam geliştirilmemiş olduğu için ben apple firmware'me geri döndüm. Bir deneyin derim (iPodunuz patlarsa sorumlusu ben değilim ben kaç kere format attım tekrar yükledim patlamadı) Bu ipod linux yüzünden yanlışıkla ipodun d'si yerine bilgisayarın d'sine format attım ne kötü hayal kırıklığına uğramıştım :) Disk recoveryler yetişti imdadıma[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar