TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Millet ben bu oyunu 2005' in basindan beri oynamiyorum. En son olarak da JapKO' da oynamistim -o zamanlar KE sadece orada vardi- simdi USKO' da yeniden bi karakter acsam nerede acmaliyim sizce... Ve asil onemli soru: Eskisi gibi inanilmaz bir lag var mi serverlarda halen, iyilestirmeye gidildi mi bu konuda hic USKO' da?[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Up...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lag sorunu yok ve fiatlarda baya bi düştü başlicaksan şimdi başla derim ama olimpia xig ve cypher serverlarında hiç başlama başlicaksan ares veya diezde başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fiyatlar derken eskiden parasizdi su an paraliya mi dondu tamamen?[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bence JAPKO'da kal hiç gelme uskoya. her b.k uskoda var.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1. Japko' da karakter var ama ne sifre hatirliyorum ne mail ne birsey 2. Japko' da japonlarla konusamadigimizdan -adamlar ingilizce bilmiyorlar- herifler parti yapmiyorlar. Ingilizce bilen adam buluncaya kadar aylak aylak tek basimiza takiliyoz...En azindan eskiden boyleydi... Sorumu tekrarliyim: Su an parali uyelik olmadan oynanmiyor mu? Eskiden premium almaya gerek yoktu oynayabilmek icin... [Bu mesaj TuMaN tarafından 03 Ocak 2006 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: TuMaN, 03 Ocak 2006 14:39 tarihinde demiş ki: 1. Japko' da karakter var ama ne sifre hatirliyorum ne mail ne birsey 2. Japko' da japonlarla konusamadigimizdan -adamlar ingilizce bilmiyorlar- herifler parti yapmiyorlar. Ingilizce bilen adam buluncaya kadar aylak aylak tek basimiza takiliyoz...En azindan eskiden boyleydi... Sorumu tekrarliyim: Su an parali uyelik olmadan oynanmiyor mu? Eskiden premium almaya gerek yoktu oynayabilmek icin... [Bu mesaj TuMaN tarafından 03 Ocak 2006 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] malesef artık pramium lu ama server full değilse girebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 öncelikle tekrardan hoşgeldin. eskisi gibi lag yok. çok nadir oluyor. ama bazı buglar insanın canını sıkıyor. hangi server dersen ; Arez : en eski we en iyi server. çok iyi oyuncular war we diğer serverlardaki gibi gm-user ilişkisi diğerlerine göre daha iyi bence. en azından herkes +8 şel falan dolaşmıyor ama eski server olduğundan userlerın lvl lerı we itemleri çok iyi. burada bir yere gelmek istiyorsan işin gerçekten zor. en azından sürekli oynıyacaksan 7-8 ayı gözden cıkartman lazım. diğer serverlara gelirsek ; Diez : istanbuldaysan moda cafe warmış modada oranın gm para ile karakter açıyormuş 200 ytl ile güzel bir karakterin olur. ismi ali. yani öle diolar ben bilmem beyim bilir xD Cypher : Düpe ile sorupta cevabını bulamadıgın edit çarların havada uçtuğu güzel bir server :) Xg : Edit çar cypherdakıler kadar war we gm le konusup paradan bahsedersen 1-2 gune kalmaz sağlam bir çarın olur. Olym : civciv serverımız istiosan şansını burada dene. Beramus : bilgim yokh :S[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: cado, 03 Ocak 2006 14:46 tarihinde demiş ki: malesef artık pramium lu ama server full değilse girebiliosun. Nasil ya cidden simdi para vermeden oynanmiyor mu bu oyun?... nocom ->yardimin icin sagol ama bu sorunun yaniti su an daha onemli.... [Bu mesaj TuMaN tarafından 03 Ocak 2006 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 server %80 dolu ise premiumsuz userlar giremiyor[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 56k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: nocom, 03 Ocak 2006 14:57 tarihinde demiş ki: server %80 dolu ise premiumsuz userlar giremiyor E yuh!.... Para vermeden Lunar' di vs idi hayal yani. Ohooo.. Peki bu sadece USKO' da mi boyle yoksa diger serverlarda da mi boyle -MYKO, JAPKO- ?...[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bence kardeşim gold premiumunu al ve olympiada kastırmaya başla... ama sana tavsiyem kosp = para bu serverda ... en azından ben öyle gördüm. Ares diyecem ama orada 0'dan bi yerlere yükselmen imkansıza yakın :( Olympiada orc aç kenjuro kastırsın :DD[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Iyi' de bu oyuna para verilmezki...Yani USKO' dan haberim yokken MYKO' da verdim ama bi daha vermem yani. Ya da neyse buyuk konusmayayim... Ucretlendirme ne durumda premium' u idi gold premium' u idi?...[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... [Bu mesaj TuMaN tarafından 03 Ocak 2006 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuMaN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Millet sitede mi sorun var yoksa benim baglantida mi anlamadim giremiyorum www.knightonlineworld.com' a bi soyleyiverin premium ve gold premium fiyatlarini yav..[signature][hline]M.O. 240 - 209 yillari arasinda yasamis Tu-Man Tengriqut (Teoman)' un anisina.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya giriyo bew.giremiyo diyosunuz.en fazla 30 sn sürekli connect e basdıgınız zmaan girmeme sorununuz olmuyo.not premium user.... ... gidio ok basp conect e basın sürekli.girebiliyosunuz sorun o diil.lag da yoq artık.server sorarsan 1-olmpia 2-diez 3- ares derim. diger serverlar yalan[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: TuMaN, 03 Ocak 2006 14:30 tarihinde demiş ki: Millet ben bu oyunu 2005' in basindan beri oynamiyorum. En son olarak da JapKO' da oynamistim -o zamanlar KE sadece orada vardi- simdi USKO' da yeniden bi karakter acsam nerede acmaliyim sizce... Ve asil onemli soru: Eskisi gibi inanilmaz bir lag var mi serverlarda halen, iyilestirmeye gidildi mi bu konuda hic USKO' da? En iyi server su anda Ares. Ama aresde başlayacaksan cok vakit ayirman gerek oyuna , cunku oturmus oyuncular var, onlarla mücadele etmen lvl ve item kasmana bagli , tabi bunlarda cok kısa surede olmaz. Eger uzun sure oynamak istiyorsan ares derim. Eskisi gibi lag yok , cok nadir oluyor. Yok ben öyle takilicam gidicem diyorsan yeni acilan serverlara bakmani tavsiye ederim.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar