matematik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bugün Yapıkredinin teleweb sayfasını F5 ile yenilediğimde şöyle ilginç bişi çıktı. Sayfayı tasarlayanlardan biri FRPci olup Ölümcül FRP alıntılarındaki Gazebo esprisini biliyor olabilir mi? Bir gazeboyu neden yakasın ki?[signature][hline]Kulaklara bak o_O":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: dm: Çok güzel bir bahçe görüyorsun. Ortasında bir gazebo var Oyuncu: Ne renk? dm: (duraksar) beyaz Oyuncu: Ne kadar uzakta? dm: 50 yard Oyuncu: Büyüklüğü? dm: (yeniden duraksar) 30 feet genişliğinde 15 feet yüksekliğinde Oyuncu: kılıcımı kullanarak good olup olmadığını anlamaya calışıyorum(adam paladin ve holy sword'u var) dm: good değil...bu bir gazebo Oyuncu: Ona sesleniyorum dm: Cevap vermiyor... Bu bir gazebo Oyuncu: Kılıcımı kınına sokuyorum, yayımı ve oklarımı çekiyorum... Bir tepki veriyor mu? dm: hayır bu bir gazebo Oyuncu: Yayımla onu vuruyorum(zar atar)...ne oldu? dm: üzerinde ok olan bir gazebo oldu Oyuncu: (duraksar) yaralanmadı mı? dm: bu bir gazebo, bir gazebo! eğer onu yok etmek istiyorsan onu yakabilir veya bir baltayla onu doğrayabilirsin ama bir insan niye bunu dener bilmiyorum...bu @&%*# bir gazebo Oyuncu: (uzunca duraksar baltası ya da fire spell'i yoktur) kaçıyorum! dm: cok geç bir gazeboyu uyandırdın...seni yakalıyor ve yiyor Oyuncu: belki fire spells kullanan bir mage olmalıyım böylece paladinimin intikamını alabilirim[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" [Bu mesaj matematik tarafından 03 Ocak 2006 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Öha ne alaka? Easter egg koymuşlar resmen :D[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar