Utterable Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Evet bencede haşırt diye bir rüzgar estimi donar gidersin orda[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Dragonmax, 03 Ocak 2006 08:53 tarihinde demiş ki: havanın ani soğumasına bağlı.. cidden çat diye donabiliyor.. çat diye donsa bile havada asılı kalacağını hiç sanmıyorum ben..oynanmış işte resimde belli..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ntvmsnbc dede yalan haber olurmukı ya?[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Christoph_Vassel, 03 Ocak 2006 09:16 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 03 Ocak 2006 08:53 tarihinde demiş ki: havanın ani soğumasına bağlı.. cidden çat diye donabiliyor.. çat diye donsa bile havada asılı kalacağını hiç sanmıyorum ben..oynanmış işte resimde belli.. ya şöle söliim sana, dünyanın bir çok yerinde şelalerin donmuş hallerinin fotoğrafları çekilmiş.. o şekilde donar.. su ısısnı kaybettikçe daha ağır akmaya başlar.. elbette hödöööö diye tam akarken donmaz.. şöyle olur.. şelaleden akan su tam olarak en üst uç tarafta iyice durgunlaşıyor.. buradan itibaren donmayabaşlar.. her gelen su ısı kaybeder, o su da bu donmuş yere klenir.. aşağıya doğru dona dona yavaşça akar sular.. böylece emin değilim ama belki bir gecede şlale donabiliir.. hatırlayan varmı, BBC muhabiri bi kaç yıl önce inanılmaz soğuyan avrupadn canlı yayında şöle bi deney yapmıştı.. 70 derecedeki bir fincan kahveyi 3 e kadar sayıp havaya atmıştı (içindekini tabiiki) ve kenara çekilmişti.. kahve daha yer düşmeden buz parçaları haline gelmişti.. bu sebeple şelalenin öyle donması hiç de anormal değil.. oynanmış bir olay hiç değil..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Süper görüntü... Kışı böyleyse yazı nasıldır... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar