Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Zardanadam' ın hüper ötesi bir şarkısı. Korsan isimli albümlerinde gayet rock bir şarkı olarak sunulmuş rarrarararra kafa patlatıyordu, yeni albümleri olan Dibin Gör' de akustik bir hale sokulmuş şükela olmuş. Dayanamıcam upload edicem hatta kalın. [spo1=Sözleri]kimse bilmez neden böylesin diye kimse sormaz neden sustun niye niye döndün sırtını herkese ne olacak senin bu halin böyle geçmez günler unut kendini bu hayat zor var mı çaresi boşver gitsin rüzgarlar essin sana da bütün insanlar gibi x3 günlerin kötü geçiyor umudun yok soranın yok sorunun çok isteğin yok gelenin yok yorgunsun çok karışık kafan unut herşeyi sorgulama boşalt içini uyan artık geriye bakma hayat kısa durma orda geçmez günler unut kendini bu hayat zor var mı çaresi zaman aksın hızına bakma seni dinlemez nasıl olsa bırak aksın seni de götürsün hepsi hepsi hayat nasıl olsa x3 doğan güneş seni çağırır gidemezsin ayakların bağlıdır bilemezsin yarın ne olur göremezsin gözlerin kapanır çözemezsin sorunlarını öylece kalırsın x2 geçmez günler unut kendini bu hayat zor var mı çaresi zaman aksın hızına bakma seni dinlemez nasıl olsa bırak aksın seni de götürsün hepsi hepsi hayat nasıl olsa x3[/spo] edik: upload edildi buyrunuz [signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH [Bu mesaj Greeny tarafından 03 Ocak 2006 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hihi gece gece iyi geldi sarki. tatli sarkiymis tesekkürler paylasim icin, greeny.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sözler güzelmiş upload edersen şarkıyı da dinleyebilirim :) edik:ben yazana kadar upload olmuş teknoloji tabi internet...[signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 03 Ocak 2006 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Zardanadam çok büyüyecek bir gruptur. Kaliteli grup cidden..[signature][hline]the art of rolling
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 çekiorum şimdi, bakalm naslmış:) edik: güzelmiş beğendim.. [signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) [Bu mesaj Apeiron tarafından 03 Ocak 2006 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zardanadamın şarkıları çok basittir esasında minimalist düşünüyorlar. ama sanırım onları güzel yapan bu.. çok güzel duygularını ifade ediyorlar bide.. www.zardanadam.com'dan ilk albümlerinin mp3lerini bulabilirsiniz..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Öne çıkan mesajlar