bishop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dotayı bılgısayara karsı oynadıklarını duyudum bnde computer hero secmıyo acaba ne yapaıcam bılgısayarla oynaya bılmek ıcın bılgııs varsa bu konuda yardımcı olursanız cok sewınırım
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 burdan çekeceğin haritada karşına computer al. bunlar oynar.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
bishop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya acılmıyo map olarak yolarsan daha cok sewınırım ya weya lınk verısısen oda olu
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende çektiğim halde a.i oynamıyor,komut falan mı var başlatmak için?slotları dolduruyorum oyuna başlıyorum olmuyor[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-
Edurus77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kaybettiginiz zaman deymez bence.bi cafede landan oynayarak cok daha hızlı ve iyi ogrenirsiniz.[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation
Öne çıkan mesajlar