m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oyuna giriyorum K2 sembolu felam cıkıyo sonra ekran kararıyo ve duzelmiyo :(ses war goruntu yoq kısacası:( biligisi olanın yardımlarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 .?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bak oyuna girmeden int. expp. aç we oyunsa gir tam girdiinde oyunu aşağı çek alt+tab yap ie sayfasına geç 20-30 saniye bekle oyunu seç düzelecektir...[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 herseferinde bolemi yapıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :(:(:(:(:(olmuyo:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oyunu açtıında oyunsa bekleme başka bi yere çık oyun u aşaı çek az bekle tekrar gir bendede ööle yapıodu bi ara[signature][hline]nick:passive_kesh , :::::KILLER:::: server:ares lwl:eziq clan:blessed_knights eski KILLMASTER özür diler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 off ulem off ne yapıcagımı sasırdım ne yapsam olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar