Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gofret miyiz acaba?

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

Önce, karşısında uzanan yeşil dağlara baktı; sonra, maviliğin o doruk noktosı, sonsuzluk hissi uyandıran, koca göğe. Öyle ki; sarhoş oldu çektiği nefesle. Kafasını aşağıya doğru eğerken, başı döndü, afalladı. Yüzünde ansızın bir gülücük belirdi, umursadıklarını artık umursamayan, belki de vazgeçmiş birinin, nedensizliğine, cevapsızlığına ve ölümüne karşı gösterdiği, son bir alaylı gülüştü bu. Aşağıya, o derin boşluğa doğru bakan gözlerini, biraz sonra kapadı. Botlarını giymişti o gün. Aslında havada yağış yoktu, çok soğuk da değildi. Alışkanlığındandı belki, dağlara çıkarken botlarını giyerdi. Gözlerini açtı, tekrar boşluğa baktı, onlarca metre yüksekteydi; bir zamanlar kamp yaptıkları, büyülü kanyonun tepesinde...
İçi daralmıştı, artık hastaydı o. Ümitsiz vakaydı, kül olmuştu. Seçenekleri içinde kaybolmuştu o. Hiç bir zaman açık vermek istememişti aslında. Hep bakardı aynaya, planlardı hayatını, mantıklı bulduğunu yapardı. Son zamanlarda ise değerini çok şey yitirdi onun için. Garantisi yoktu ki, hiç bir şeyin. Neden yaşıyordu? Bu soru, cevaplarını bulamadığı onlarca soru içinde, en önemlisiydi onun için. Neden yaşıyorduk? Gördü ki, insanlar birbirlerine çok benziyorlar. Arada ki farklar sadece ayrıntılar. Dedi ki “gofret gibiyiz hepimiz..Evet, gofret gibi...Bakkal rafındaki gofretler gibi, belki aromalarımız ve ambalajlarımız farklı ama, hepimiz birer gofretiz.....[signature][hline]la la la..lay
Sosyal ağlarda paylaş

gofretim ben !!11 guzel ya sevdim :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...