asterix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben yeni telefon almak istiorm.muhtemelen 1 ay içinde alıcam.bazı telefonların arasında kaldım...sizce hangisi daha ii nokia 6630 nokia 6670 nokia 6111 sony ericson W550 i ???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben 6630 kullanıyom. Memnunum valla ama daha gelişmişleri var. (Şahsen deiştirmeyi de düşünmüyorum. Geçen sene şubatta mı ne almıştım. )[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 02 Ocak 2006 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 6630 al onların içinde bir tercih yapmak durumundaysan.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 6111 daha küçük sanırsam daha şirin eğer görüşüşe önem verirsen.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 6630 al derim.. ben kullanıyorum çok memnunum.. bide ona 512 mb hafıza kartı alırsan senden kral yok..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya ama 6630 diosunuzda onun radyosu yok bildiim kadarıyla ?! ben radyosuda olsun istiorm...6630 radyo programı falan yüklenirmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 radyo programı yuklenirde gprs den baglandıgı için kontörun gidecek.. ille de radyo istiyosan 6260 al o zmn.. ama 6630 da mp3 player de war..sen bilirsin yani..radyo die tutturuyosan 6260 al..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Diğer başlıktada dediğim gibi N-Gage Classic al (Bulabilirsen). *Radyosu var + *Oyun konsolu + *Kaba görünüşü - *Artırlıabilir hafıza + (tercihen min. 512) *MP3 player kendinden var + *Fotoğraf olayı - (Aslında n-gage 2 mp lik kamera takmışlar ama sanırım masraflı bir oladır)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kullandığım en baba telefon sx1 dı (siemens.) S60 radyo var mp3 player var v.s. v.s ama telefon tamirden çıkmadı. Çok sorun yarattı. 2 sene önce almıştım. Sorun çıkartmasa süffer bi telefondu :S[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 6111 süper tlfon ama bayan telefonu.farkmaz kullanırım diyosan sorunyok. yada 6630[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar