Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 şu anda bir dergide okuduğum ilginç bir olayı yazmak istedim.. eğer yüzler ve birler basamağı iki ya da daha fazla bir sayıya bölünen bir 3 basamaklı sayı alır , tersini çevirir , ve asıl sayıdan çıkarırsanız , çıkarma işlemi sonucunda da elde ettiğiniz sayının tekrar tersini alıp çıkarma işlemi sonucundaki sayıyla toplarsanız sürekli 1089 sayısını elde ediyorsunuz.. ilginç :)[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ocak 2006 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 202?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 birbirinden farklı yı eklemeyi unutmuşum kusra bakmayın :)[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ... Pardon hehe :D [Bu mesaj Sie tarafından 03 Ocak 2006 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 . [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ocak 2006 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bir yazıyo orda Sie... Ayrıca, o kadar da kasıntı bişey değil bu tarz bi denklem bulması, azıcık uğraşırsanız 5-10 tane bulursunuz... "İlk ve son rakamları aynı olmayan, ve bu rakamlar ikiye veya daha üstü sayılara bölünebilen hede hödö..." diye zaten iyice kısıtlamış alanı... Zor değil yani o kadar...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hani bende demedim süper bişi yapmış insanlığı kurtarmış felan :) sadece ilginç geldi hoş birşey[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ispatını görmek daha güzel olurdu aslında bu tip kısıtlarla verilen ifadelerin ispatı biraz daha zor olur.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 İlk yazılan önerme kesinlikle yanlış olmuş :) Bir kere Yüzler basamağı > Birler basamağı olmak zorunda yada Mutlak Değere alman gerekir sonucu. Ayrıca ilk yapılan çıkarma işleminde sonuç 100 den büyük olmak zorunda yoksa olmuyor[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben mi yanlış yaptım bilmiyorum ama 302-203 = 99 99+99=198 ???? ------------------------------ çözüm için uğraşıyom 100a+10b+c-100c-10b-a 99a-99c= 99(a-c) buraya kadar geldim deavmını yazabilecek varmı? 99(a-c) + 99(a-c) Tersi = 1089 muş bu tersi nasıl yazabiliriz edit : Ekleme [Bu mesaj nuki tarafından 03 Ocak 2006 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar