m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tum patch ler yuklu ama hata ''Unknown error occurred'' die abuk bi hata veriyo cozumu bilen ?? warsa yardımlarını bekliyorum :S[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hackshield ı update etmen gerek sanırım...[signature][hline]eXtaEgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nerden ediliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya 10 gündür kıcımı yırttım kimse yardım etmior ... ayno sorun hala bendede var .... ya olmuor bi türlü gecmior ... 7. kez yükleyişim oyunu .... hackshieldi nasıl update etcem ... hackshield dosyasında 3 dosya var ..[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya kimse bilmiormu cvbı ? lütfen birisi yardım etsin[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hackshiled dosyasının içinde yazıo zaten update diye ordan update ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hedef buldan girince hackshield war ona gır.HSUpdate den oluor.[signature][hline]eXtaEgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iide arkadasım hackshield içinde update die bi dosya yok :([signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dün ölesine uraşıyordum bazı başlıklarda görmüssünüzdür kosp çalışmıyor diye ewt pc nizde knightonline varken kops kurmaya veya çalıştırmaya çalışırsanız oyun devamlı hata veriyor sanırım knightonline içinde biryere veyada bir soyaya birşeyler ekliyor oyunu tamamen kaldırıp en baştan kurmanız gerekiyor denemesini yaptım.. oyunu silip baştan kurun patch ları Launcher den yapın kolay gelsin..[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kardes 8.kez yükleyişimö bu ... ayrıca asla kosp falan için olmaz ....[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 biri rapidshareye hackshield dosyasıonı update edebilirmi ? çok rica edicem ??[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: DeadlyStroke, 02 Ocak 2006 20:59 tarihinde demiş ki: hackshiled dosyasının içinde yazıo zaten update diye ordan update ediceksin iiide kardesim EGRNAP.dll-EGRNAPX2.dll-EHSvc.dll olmal uzere uzere 3 dosya war yani ''update'' yoq:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 way nasıl bi sorunsa kimse cozemiyo :D ben bole isin ta........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Download Link: http://rapidshare.de/files/10277876/1.zip.html HackSheild sorunu olanlara ve isteyenlere..[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :D yaptım sonunda ama:( oyuna giremyiom ekran kararıyo kalıyo ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar