ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ama yani nasıl söyleye bilirimki 1 cümle ile Ben xx den girdiysem o Beni aadan girdigimi zannediyor Suanda baglanamıyorum galiba modeme reset Çaktı:) Neyse msnden engellemis engellemeseydi ipini alırdık :p Neyse video upload ediyorum 10dk kaldı :P[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 msn sı acık degılkı okuldadır o şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :) yok Engelledi Kesin :p ztn engellemesede artık bu ona yeter Akıllanmıstır ama neden yaptım söyleyim adama diyorumki PİŞMANMISIN : HYR Sana her güvenene böylemi yaparsın : evet Dedi dellendim Bende Yüklendim:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 işte bende ondan suphe edıyorum bu kuzenımın charının 2 . soyulusu ne zaman soyulsa ahmetde ıtem bollugu oluyor ve havalara gırıyor dünde aynı sey oldu ve char soyuldu[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hm şey olmus ola bilirmi Ben İron bowumu geri aldıkdan Sonra oda kuzenini SOYMUs :)??? eger öle ise itemler kim vurduya gitti şifreyi buraya verdim çünkü İnan ben ible girmedim hiç 1 kere girdim sadece[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yasine hiç gırdınmı ?[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Vuran Vurana. ArkadaşLar oyun iÇin Birbirine Vuruor ama yabancıya gitmior o yönden rahat[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yasin ne olm nediyon yasin die 1 login girmedim Ben sadece themummy[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: pckopat, 03 Ocak 2006 14:11 tarihinde demiş ki: Vuran Vurana. ArkadaşLar oyun iÇin Birbirine Vuruor ama yabancıya gitmior o yönden rahat Aynen ne gerek vardı simdi böyle şeylere ama Haketti ßir insanın emeklerini almak bukadar basitmi ya glaveyi ben ne zorluklarla yapmistim ve ilk burada yayınlamıstım arkadaşlar bilir Sevincimi Sizlerle Paylasıyorum ilk diye yazmıstım Herneyse[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 eyw.canem sağol:) cookieleri filan sildim ama şifre değiştirmek gerekiyormuş, junkie 'yi uzatıp gizli sorumu biliyorsam yaparım demek öyle okee sağolasın.. bak özelinede sorcam cvp verirsen sevinirim...[signature][hline]LvL:61%50 Server:Ares Clan:::DooM:: Name:CristianoKoray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oLan oLmuş Bundan Sonrasına Bakmak Lazım... Fani Şeyler 3 günLük dünya zaten ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : Lethe Np : 16x.xxx Grade 3 oLduk Ama Beni Kesmedi :D Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Aynen , Kimsenin Ahı Kimsede KALMAZ....[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bahri konusunlan barı su topic i hit yapak devam devam allahım ya :) konu alakasız 1 yere deyındı :D[signature][hline]Name: YASiN31 clan: KittiesT__T Server : Ares Lvl: 62 np : 62k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Soyuldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim video topice gel:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar