zzzzzzzzzzzz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ss nasıl uollanılır help me plz. lütfen yardım edin beyler nasıl oldugunu sölermsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: KaKsi, 24 Temmuz 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar, bu başlık altında oyundan almış olduğunuz Ekran Görüntülerini(SS) veya kaydetmiş olduğunuz Video linklerini yayınlayabilirsiniz. Yanlızca Ekran Görüntüleri(SS) yada Video linkleri içeren mesajlar atmanız önemle rica olunur. Yapmanız gereken, mesajınızı atarken sadece Ekran Görüntüsünü yada Video'nuzu içeren linki vermek ve eğer not düşmek istiyorsanız altına notunuzu düşmek. Mesajlarımızı SS'lerimizi Spoiler olarak göndermemiz sayfa düzeni açısından oldukça etkili ve güzel olacaktır.Ekran Görüntüsü(SS) Nasıl alınır? Oyun esnasında ilginç yada hoşumuza giden bir anı yakaladığımızda, klavyemizin sağ tarafında bulunan numerik tuş düzeneğinden, sağ üst köşede bulunan " - " tuşuna basarak Ekran görüntüsünü alabiliriz. Bu aşamadan sonra takip edeceğimiz işlem şudur; Program Files klasörü altında oyunumuzun KnightOnline şeklinde bir klasörü olması gerekiyor. Bu klasörün altında KSCViewer adında küçük bir programcık var. Bu programı çalıştırıyoruz ve file menüsünden open diyoruz. Karşımıza " - " tuşuna basarak kaydetmiş olduğumuz ekran görüntü dosyaları çıkıyor. Dosyalardan aradığımızı buluyor ve açıyoruz. Sonra açtığımız dosyayı Save As(Farklı adla Kaydet) diyerek farklı bir isimde JPG formatında kaydediyoruz ve işlemimiz tamamlanıyor.Resimleri nasıl upload edebilirim?www.imageshack.us sitesine resimlerinizi upload edebilir ve oradan alacağınız link ile burada yayınlayabilirsiniz.KONU İLE İLGİLİ Sağolsun ::informer:: uğraşmış. Teşekkürler tekrar. [spo19=::informer::]Spoiler Nasıl Yapılır ? Tutorial Buyrun adım adım izleyebilirsiniz[/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo8=6][/spo] [spo7=7][/spo] [spo8=MutLu SoN][/spo] İyi bir albüm olması dileğiyle... Kolay gelsin... :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yardim sever kopyaci tosbik :D Dun bana beles ex diyordun kendin beles post kasiyorsun :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PiCaLLo_TR, 03 Ocak 2006 13:39 tarihinde demiş ki: Yardim sever kopyaci tosbik :D Dun bana beles ex diyordun kendin beles post kasiyorsun :D Hade lem... :) Ares 3 Moradondakini ilk kesmişsiniz... Biz avcumuzu yaladık... :D Çok uyanıksınız... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 (durn ben dün hem beleş exp kastm şmdide post kasam) ama dn çok hoştu a3 e gittm malmal bekledm 30dk[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Aynen... Sadece sen ben deil.. Aresdeki Tüm Humanlar bekledi... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 9,15 trenini kaçrdk :D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Keseriz sizi mi beklicez :D Sabah 8 de de cikicakti , onu da ben kesemedim ...[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol... :D 02:20 treni... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Bjork, 03 Ocak 2006 13:49 tarihinde demiş ki: lol... :D 02:20 treni... :D aresin ökzleri bzler :horace: ( anam bağırrken ben santa bekliodum :D )[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol.... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar