ofs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Evet 2006 Malzemeleri bundan Sonra satılacak Ztn diger topicdede arkadaşlar yazmıs Ben Dün aldım cash bgün acildi ve trina satiyorum ilk satan benim galiba trinayı:)) kimsede yok çünkü Neyse elimde 60 scrool patladı pok oldum:([signature][hline]Fuck Off Knight :@
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mach Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 işte bu be 60scroll nedirki biz ailecek yastayız
Action_Boy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ofs, 02 Ocak 2006 22:52 tarihinde demiş ki: Evet 2006 Malzemeleri bundan Sonra satılacak Ztn diger topicdede arkadaşlar yazmıs Ben Dün aldım cash bgün acildi ve trina satiyorum ilk satan benim galiba trinayı:)) kimsede yok çünkü Neyse elimde 60 scrool patladı pok oldum:( Oha 60 scroll patladı dmek yazık olmuş walla geçmiş olsun
ofs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ss alip yollayımı size :p scrooları istermisiniz:())))[signature][hline]Fuck Off Knight :@
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 istiyormusunz :) ... ney :p istiyosanız koyarım suanda sizin için 1 upragede video yüklüyorum 1 saate ßiter bitince ikisini birden veririm vallahi montaj yaptım sonra pc resetlendi sinirlendim montaj fln yapmadan öyle koydum:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yahu scrollun videosu mu olur :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr.
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PiCaLLo_TR, 03 Ocak 2006 13:17 tarihinde demiş ki: Yahu scrollun videosu mu olur :D uffff olmazmı hemde ne biçim olur;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben dün scroll merchanta konuyor diye okuyunca bu forumda kc kullanıp speed pot attack scroll falan aldım satmak için(ben asasinim:-( ama merchant'a konulmuyooooooo!!!!napacam ben speed poto?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 geçmiş olsun:([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok picallo :)) Scroolun degil upragede yaptım onu yüklüyorum sizin için 2 saat geçti:( 5kbs ile upload ediyor :@ tüm Dedicatedlerim kapandı kapanması idi kendi hostumdan koyardım 1 saat sürmezdi neyse 30dk felan kaldı:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi o videoyu istiom yaaa süper scroll video;) bi farklılık olur cz videolardan skıldım[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Öne çıkan mesajlar