Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrool Sorunu Son noktayı koyuyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet 2006 Malzemeleri bundan Sonra satılacak Ztn diger topicdede arkadaşlar yazmıs Ben Dün aldım cash bgün acildi ve trina satiyorum ilk satan benim galiba trinayı:)) kimsede yok çünkü Neyse elimde 60 scrool patladı pok oldum:([signature][hline]Fuck Off Knight :@
Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
Nation : Karus
Server : Diez
Level : 63
Clan : Dream
Np : 7x.xxx

deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
said:
ofs, 02 Ocak 2006 22:52 tarihinde demiş ki:
Evet 2006 Malzemeleri bundan Sonra satılacak Ztn diger topicdede arkadaşlar yazmıs Ben Dün aldım cash bgün acildi ve trina satiyorum ilk satan benim galiba trinayı:)) kimsede yok çünkü Neyse elimde 60 scrool patladı pok oldum:(

Oha 60 scroll patladı dmek yazık olmuş walla geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
istiyormusunz :) ... ney :p istiyosanız koyarım suanda sizin için 1 upragede video yüklüyorum 1 saate ßiter bitince ikisini birden veririm vallahi montaj yaptım sonra pc resetlendi sinirlendim montaj fln yapmadan öyle koydum:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@
Mesaj tarihi:
Yahu scrollun videosu mu olur :D[signature][hline]Aresde Satilik
+8/15 Rouge Chitin Shell Helmet
Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir.
Teklifleriniz için Burdan yada
Oyunda /pm picallo_tr.
Mesaj tarihi:
said:
PiCaLLo_TR, 03 Ocak 2006 13:17 tarihinde demiş ki:
Yahu scrollun videosu mu olur :D

uffff olmazmı hemde ne biçim olur;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Mesaj tarihi:
Ben dün scroll merchanta konuyor diye okuyunca bu forumda kc kullanıp speed pot attack scroll falan aldım satmak için(ben asasinim:-(
ama merchant'a konulmuyooooooo!!!!napacam ben speed poto?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
Mesaj tarihi:
yok picallo :)) Scroolun degil upragede yaptım onu yüklüyorum sizin için 2 saat geçti:( 5kbs ile upload ediyor :@ tüm Dedicatedlerim kapandı kapanması idi kendi hostumdan koyardım 1 saat sürmezdi neyse 30dk felan kaldı:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@
Mesaj tarihi:
abi o videoyu istiom yaaa süper scroll video;) bi farklılık olur cz videolardan skıldım[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
  • Yeni Oluştur...