ofs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Evet 2006 Malzemeleri bundan Sonra satılacak Ztn diger topicdede arkadaşlar yazmıs Ben Dün aldım cash bgün acildi ve trina satiyorum ilk satan benim galiba trinayı:)) kimsede yok çünkü Neyse elimde 60 scrool patladı pok oldum:([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tehliqeli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 işte bu be 60scroll nedirki biz ailecek yastayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Action_Boy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ofs, 02 Ocak 2006 22:52 tarihinde demiş ki: Evet 2006 Malzemeleri bundan Sonra satılacak Ztn diger topicdede arkadaşlar yazmıs Ben Dün aldım cash bgün acildi ve trina satiyorum ilk satan benim galiba trinayı:)) kimsede yok çünkü Neyse elimde 60 scrool patladı pok oldum:( Oha 60 scroll patladı dmek yazık olmuş walla geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ss alip yollayımı size :p scrooları istermisiniz:())))[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 istiyormusunz :) ... ney :p istiyosanız koyarım suanda sizin için 1 upragede video yüklüyorum 1 saate ßiter bitince ikisini birden veririm vallahi montaj yaptım sonra pc resetlendi sinirlendim montaj fln yapmadan öyle koydum:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yahu scrollun videosu mu olur :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PiCaLLo_TR, 03 Ocak 2006 13:17 tarihinde demiş ki: Yahu scrollun videosu mu olur :D uffff olmazmı hemde ne biçim olur;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben dün scroll merchanta konuyor diye okuyunca bu forumda kc kullanıp speed pot attack scroll falan aldım satmak için(ben asasinim:-( ama merchant'a konulmuyooooooo!!!!napacam ben speed poto?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 geçmiş olsun:([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok picallo :)) Scroolun degil upragede yaptım onu yüklüyorum sizin için 2 saat geçti:( 5kbs ile upload ediyor :@ tüm Dedicatedlerim kapandı kapanması idi kendi hostumdan koyardım 1 saat sürmezdi neyse 30dk felan kaldı:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi o videoyu istiom yaaa süper scroll video;) bi farklılık olur cz videolardan skıldım[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar