NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: T_J, 03 Ocak 2006 01:52 tarihinde demiş ki: lol cs +7, güzelmiş her upgrade arası 5-6 def 30 hp resistler açıksa 5 resist farkedio +4üde aynı +8ide (bence) cs is cs[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 güzel acıklamışsında bizim daha ingizce yok dershane ki derslerden ingilizce calışmaya zaman kalmıyor ama üniversiteyi kazanayım öğrenecem xD ama işleminiz kayda alınmıştr falan filan derler genelde ... ![signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: NightHunter666, 03 Ocak 2006 01:54 tarihinde demiş ki: said: T_J, 03 Ocak 2006 01:52 tarihinde demiş ki: lol cs +7, güzelmiş her upgrade arası 5-6 def 30 hp resistler açıksa 5 resist farkedio +4üde aynı +8ide (bence) cs is cs Biliyorum +8 vardı bende silindi Şİmdi +6 kullanıyorum[signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :150xxx Level :64 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 @fiyakatr name change ve nation transfer geçici olarak durdurulmuş @T_J O_o[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hehe xD ya canım sıkıldı walla paticikte olmasa ne yapacaktım bilmiyom. pazar açtım oyle alcaksan gel :D yarn derste uyumazsam ii dir .. Seni bizim clanada alırız mis gibi pk yaparız :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 fiyaka biz seninle burda anlaşamıoz pkda nasıl anlaşacaz :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Umarım yazarken Santaları kaçırmamışsınızdır[signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :150xxx Level :64 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 T______T ben a2 moradondakini kaçırdım klavye kitlendi reset atmak zorunda kaldım çıkışlarında sorun war da =P USB MOUSE AND KEYBOARD pls oké?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bende a2 dekini kaçırdım =)[signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :150xxx Level :64 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Peki Scorpion Shieldin bonuslarını görebilirmiyiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Benim bildigim Cs Costume Support ? ama arkadaş özlellik dedigine göre Shelild oluyor:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Abi 5 k versene para biriktiriryom cs alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gecen 00000 da aldı eline bundan ama genede yattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 wayy bea konu nerden nereye gitti :D konu boş muhabetler oldu xD[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hadi cs oynayalım xD[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :D:D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 11**** Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) :ToxiCity: ile yola devam tam gaz :D Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar