fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkdaşalr biriniz cs nin özelliklerini gösteren ss koyabilirmi pls ?[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cz mi cs mi :D[signature][hline]LvL: 5x fire/Lightning NP:1*** Paper Ooo biiir paticik... O birr pisi pisi...O bir dünya tatlısı...O bir iki üç Flying_Cat Geliyoooorrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: flying_cat, 02 Ocak 2006 21:46 tarihinde demiş ki: cz mi cs mi :D adam cz dememıskı cs demıs saten o_O[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 66 Clan : Işim olmaz ! Char satılıkdır /pm NoCry_CZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Chitin Shield ....[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kimligi belirsiz bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sen daha cs ile cs karıştırıyorsan ben ne yapayım . Lo0o0oL xS[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 CS MYKO da böyle USKO da daha göremedim =P[signature][hline]<#> <#> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: flying_cat, 02 Ocak 2006 21:46 tarihinde demiş ki: cz mi cs mi :D "Yaw AAGGAA Chitin shield" O.o İyice malum foruma döndü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ss yok ama bahsedebilrim tek ve en güzel özelliği +7cs nin spear axe cart curt hepsine karşı 50 defense ability'si olması bu da giyeni warriorlara karşı ölümsüz yapar :D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cure_Shot, 02 Ocak 2006 22:05 tarihinde demiş ki: ss yok ama bahsedebilrim tek ve en güzel özelliği +7cs nin spear axe cart curt hepsine karşı 50 defense ability'si olması bu da giyeni warriorlara karşı ölümsüz yapar :D O.o resistance'leri unutmuşsun ayrıca verdigi defansı. Diezde bir clanda priestlerin hepsinde +8 Cs var...[signature][hline]NP:12875/85525 lvl: 57 (my RoguE)/62 (my priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dupedir onlar. ayrıca resistance yok cs de. en azından ben görmedim :D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cure_Shot, 02 Ocak 2006 22:09 tarihinde demiş ki: dupedir onlar. ayrıca resistance yok cs de. en azından ben görmedim :D [spo1=...]http://www.knight-online.com.my/items_unique_armor1.htm[/spo] Yok yok dupe değil ama legal itemler değil...[signature][hline]NP:24775/128895 lvl: 59 (my RoguE)/62 (my priest) [Bu mesaj Rubens tarafından 02 Ocak 2006 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hatırlamıyorumda CS de sword defans varmıydı, F9DeviL in pvp videosunda chitin shield lı "daldan_dala" adlı bir orc priest 1920 ler basarak önünde oturup kalkıyor, Daha sonra F9DeviL attack powerına bakıyor raptor+8 kırılmış olabilir diye, sonra inventory yi açıyor ve mirage sword +7 alıyor ve ilk saniye kırmızı yanıyor priest, daha sonra macera devam ederken bi assas geliyo "reklamlarr ben geldim" o sırada priest ı yatırıyor eline raptor+8 i aldığı gibi assas da mefta oluyo dark vane fln dinlemiyo yane :D İyi oynayan warriorlara pek ölümsüz yapmayabiliyor yani anlıyacağın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende izledim onu adamın elinde cs mi wardı ki ? ayrıcana akıllı priest ölmeeez. ben ölüom arasıra o benim salaklıım da videoda 5 dk sora yatırabildim ancak diyor. cz de de sword defense olmayabilir. ama resistance de yoktu. yoksa scorpion shield'in ne önemi kalır.?[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Var 2 ay önce vardı bende +7 sanırım tüm glasier flame ligthing 30 veriyordu +7 si[signature][hline]NP:24775/128895 lvl: 59 (my RoguE)/62 (my priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 buyrun C.s kendi Kullandığım Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 11**** Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) :ToxiCity: ile yola devam tam gaz :D Clan : Endless[Bu mesaj Lee54 tarafından 02 Ocak 2006 22:44 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Lee54 tarafından 02 Ocak 2006 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: KnuCkLeS, 02 Ocak 2006 21:59 tarihinde demiş ki: CS MYKO da böyle USKO da daha göremedim =P hangi serverdesin sen ???[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 11**** Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) :ToxiCity: ile yola devam tam gaz :D Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Armand, 02 Ocak 2006 22:13 tarihinde demiş ki: Hatırlamıyorumda CS de sword defans varmıydı, F9DeviL in pvp videosunda chitin shield lı "daldan_dala" adlı bir orc priest 1920 ler basarak önünde oturup kalkıyor, Daha sonra F9DeviL attack powerına bakıyor raptor+8 kırılmış olabilir diye, sonra inventory yi açıyor ve mirage sword +7 alıyor ve ilk saniye kırmızı yanıyor priest, daha sonra macera devam ederken bi assas geliyo "reklamlarr ben geldim" o sırada priest ı yatırıyor eline raptor+8 i aldığı gibi assas da mefta oluyo dark vane fln dinlemiyo yane :D İyi oynayan warriorlara pek ölümsüz yapmayabiliyor yani anlıyacağın :D Silah değiştirmesinin sebebi Priest in ustunde spear def.li armor veya armorların olması o sırada yaklaşık 250 kadar damage verirken Mirage Sword +7 eline aldığında 500 kadar damageye cıkması ve ii bi combocu olması Priest in yatmasına sebeb oldu[signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :150xxx Level :64 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cure_Shot, 02 Ocak 2006 22:09 tarihinde demiş ki: dupedir onlar. ayrıca resistance yok cs de. en azından ben görmedim :D SS de görüldüğü üzere resistleride wardır Scorpion Shield Kadar olmasada[signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :150xxx Level :64 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=>_[/spo][signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 waysss dedim onlar neydi zaten ben hep demişimdir sen beni kes sana giden np ler feda olsun da :D o itemleri nerden buldun ya gm den para ile mi alıyorsunuz rakibe göre itemler var ?[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ^o)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sen human olcaktın sanırım bekle bizi karuslar fiyaka ile ujo geliyor xD[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lol cs +7, güzelmiş[signature][hline]Name :TheJackalious Clan :PaTRioT Np :150xxx Level :64 Server:Ares Job :Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Name Changes and Nation Transfers Update - Dec 30 2005 1:09PM Dear Knight Online Community, The Knight Online Team will not be performing any more Name Changes or Nation Transfers at this time. If players have sent in requests and no changes were made, please know that no Knight Cash was taken from the account. We apologize for the inconvenience and we will announce again when Name Changes and Nation Transfers will resume. Thank you, Knight Online Team[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar