axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar artık dayanamıyorum biri bana yardımetsin 51 lwl da kaldım lwl atlayamıyorum benki şimdiki karakterimi 1 buçuk günde 46 yaptım ne oldu anlamadım 51 dedik biş durduk ya şööle sööliiim party aradığım zamanlarda snatcher kesseydim kesin 70 olmuştum anlamadım ya ben bu oyunu bilmiom yada şanssızlıklar peşimi bırakmıo biri yardım etsin server:ares nick: _deepimpact_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Oyunu bilmiyosun...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eywallah abi saol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: axy_seytan, 02 Ocak 2006 22:08 tarihinde demiş ki: arkadaşlar artık dayanamıyorum biri bana yardımetsin 51 lwl da kaldım lwl atlayamıyorum benki şimdiki karakterimi 1 buçuk günde 46 yaptım ne oldu anlamadım 51 dedik biş durduk ya şööle sööliiim party aradığım zamanlarda snatcher kesseydim kesin 70 olmuştum anlamadım ya ben bu oyunu bilmiom yada şanssızlıklar peşimi bırakmıo biri yardım etsin server:ares nick: _deepimpact_ work work :D[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yani çalış dio zuhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: devilkisses, 02 Ocak 2006 22:16 tarihinde demiş ki: yani çalış dio zuhahahahahaha komik olan nedir?[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben çalışıom ama healerlar sağ olsun 1 günde 14 defa yatırarak gines rekorlar kitabına soktu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tosun paşa onu bende anlayamadım açıkçası.... :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: axy_seytan, 02 Ocak 2006 22:18 tarihinde demiş ki: ben çalışıom ama healerlar sağ olsun 1 günde 14 defa yatırarak gines rekorlar kitabına soktu.... oha! öyle healer mi olur.? warrior olmasın o sakınn :D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ypp bi healer diilki her birinde değişikmiydi diilmiydi bilmiorum.. lwl düşük diede press ok olanlar oldu senin anlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 valla bence sen git bi dolan gel c00per. bu arada bence ash partyleri falan bul ben hep apos yapacam derken o levellerde çok çektim party aramaktansa gidip tek başıma bile ash kesmek daha iyi bi priest gelio party pls iyi diom iki kişi paşalar gibi takılıoduk :D[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: axy_seytan, 02 Ocak 2006 22:18 tarihinde demiş ki: ben çalışıom ama healerlar sağ olsun 1 günde 14 defa yatırarak gines rekorlar kitabına soktu.... O assassin olmasin ? minor basiyordur sana o , öyle bi priest yoktur herhalde :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nycris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lolll server:ares nick:zzz lvl:66 np:22xx clan:no clan jop:paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 git seri kardinal ve dk kes ben ole 55 oldum[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kardeşim bence fazla bu oyuna para harcama :( bizim gibi olursun... inan bana 51 de bu tip sorunlar yaşıyorsan 61'den sonra ne yapacan ? ayrıca bu oyunu zevk için oynamak istiyorsan 50 ol ve DLW ye takıl ...[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 "party pls" "anny roomm" ve "aga lutfen pls" bu 3 luyu elınden geldıgınce cok kullan[signature][hline]endurix ARES MORAD Rogue 62 lvl Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar