Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Selam Arkadaşlar genel bir araştırma yaptım ama bu sporun türkiyede federasyonu bile başka federasyonlara bağlıymış onu öğrendim.Dolayısıyla internetten bilgi almak imkansız.Yapan bir arkadaş vardı burada hatırlıyorum belki başkalarıda vardır. Duyan gören varmı bu sporu ankarada?Yada uğraşan birilerini tanıyormusunuz?Teşekkürler[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sporu ben yapıorum da yannız Wu-shu ıcın baya bı yer araman lazm sanırım.Ama ben sana bilgiyi soyle verebılırım merak edıyorsan..Benım eskı gıttıgım yerın guzel bi internet sayfası vardı orda senı aydınlatacak bılgıler bulunur.. [spo1=İşte burda..!!]http://www.ikoturkey.com/wushu.htm[/spo][signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 30 Aralık 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 site güselmiş.iyi bilgilendirio:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar; www.ikoturkey.com/wushu.htm bu siteyi bende tavsiye edecektim. spor hakkında güsel bilgilendiriyor insanı. teşekkürler [signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... [Bu mesaj Lethious tarafından 01 Ocak 2006 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Carl Douglas - Kung Fu Fighting :D:D Mail attım siteye arkadaşlar umarım cevap gelir. Bu sırada daha fazla bilgisi olan veya edinenler için burayı güncel tutucam ilgilenenlere teşekkür ederim.[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar