Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hoşbulduk+yeni online oyun tanıtımı

aramushaseru

Öne çıkan mesajlar

arkasaslar ben epeydır bu sıtyı bılıyorum ızlıyordum am su an kullanmdım neden dersenız bıraz gec kaldım ama hem katılıp hemde sıze yenı onlıne oyun bolumu acmak ve tanıtmak ıstıyorum
bu oyun beta asmasında ve acılamaıs ırklar var knıgt onlıne ve lınage karısmı gbı hazrırlanmıs bazı kısıtlamaları var su an sadce
yaratıklar 1 ilew 60 arasında sınıf farkları varve ben west serverında oynuyorum suan wowdan bayılmıs bırı olarak
Minimum System Requirements :

Pentium III 1 GHZ or greater
256 MB RAM
32 MB Video Card Recommended :

Pentium 4 2 GHZ or greater
512 MB RAM
64 MB 3D Video Card

www.ferentus.com[signature][hline]kötüye bisi olmass anda cölde ayı kovalar
Sosyal ağlarda paylaş

umarım hos gelmısısmdır bıde su dark and lıgt ta arkalar yazıa yazıp konusabılsem uhuhu 100 mesaj sınırı cok kotu :((
aklıma gelıken bız avatar kullanamızmu yoksa o baloon gbı sısıp bı ıpek boceğiöi çikeçek ??[signature][hline]kötüye bisi olmass anda cölde ayı kovalar
Sosyal ağlarda paylaş

unak soal kuralları okudum ama ne hata yaptığımı tam kestıremdım belkı topıcle ılgılı sorun vardır ama ben bu oyunu gormedım acaba hatam nedır begenen olur ve katılmak ıstyen olurse west serverına gelım gercı carım 15 ama bı suru turk gordum hehe[signature][hline]kötüye bisi olmass anda cölde ayı kovalar

[Bu mesaj aramushaseru tarafından 28 Aralık 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

meraba[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...