DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar bu yeni patch geldiğinden beri oyuna giriyorum 2 dakka sonra oyundan atıyo bunun bi çözümü varmı biliyomusunuz?? Yardımlarınız için tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Valla bendede oluyodu sildim baştan kurdum düzeldi ama bende şimdi select char yaptığımda Dc oluyo sinir oldum :@[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan: Yokk NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya format attım üstüne yeniden yükledim yine de düzelmedi hata nedir bilmiyorum anlamadım bişey valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kosp ile girmeden dene bi? yada koxp.... etc..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla hepsini sildim ilkten kosp falan var diye çalışmıyodur belki dedim ama ondan da değilmiş pc de ne var ne yok sildim şimdi yeniden oyunu silip yüklüyorum bakalım olucakmı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pohahaa necro noldu lan gitti paralar :D... ben assasin olcam walla archer artık kasılmazda satılmıyo şu ironx herkes bow satıp dagger alma derdinde benim gibi :D kekuriyi sattım ironxide satsam dual +5 mirage fln alcam reskill yapçam oh mis mana derdide yok :D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sen oyunda iken server full ise ve sen premium deilsen select yaptıgında dc olursun :)[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 necro yu frapsa alacam bigün ama nasıl alacam onu bilmiyom işt :hmm:[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Knight Online Klasörunu ac. Ordan Option.exe dosyasini calistir. Version yazan yere 1312 yaz. Contents of the Update de. Sonra launcherdan patchleri tekrar kur düzelir.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar