loveboy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaslar cypherde 55 lvl assassinim. Duzgun seviyeli bi clan arıyorum. 50+ fln gibi olcak bi clan.Soyle duzgun olsun czde etkinlik olsun birlik beraberlik olsun.Pelerin olması sart deil önemli olan birlik beraberlik.Duzgun bi clan sahibi olan pmden msj atarsa sevinirim. Simdiden tesekkurler.[signature][hline]Server : Cypher Lvl : 55 Nation : Karus Np : 2k Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Gec Kaldın Az Once Disbant Attim.. Bahsettigin Ozelliklerde Bir Clana.. :([signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 imzana yaz belki bulursun bunun için başlık açmasan daha iyi olurdu imzada daha çok okuyan olur :)[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lvl 55 sen ve cyberdeysen daha nie yaşıyosun :horace:[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar