KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Onu Bunu Bilmem.. Guzel Resim.... ama Manzara Pek Secilmiyor En Azından Buradaki KAdar.. :D [spo1=KARuS Dağı :P][/spo][signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMEDUNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o da güzelmiş valla kusura kalmayın bu ss yi ''koymasaydım çeşke'' dedirttiniz bana.gerci paticikten kaynaklanmıyor bu sorun.bazı kişiler var kendini cok iyi biliyor,kendini 70lvl kadar zannediyor öyle konuşuyor.ama paticigin geneli cok iyi insanlar kanısındayım.teşekkürler.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan :InfaM0us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comeas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 BEYLER SIZI HIC BAGLAMAZ ADAM ısterse 50 skıll koyar ısterse 1 combo yapmasını bıldıkten sora 2skılle adam kesılır sız bı bok bılmıyosanız dıcek lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadasim Sahsen Ne Skill Dizilisin Onemli Benim İcin.. Nede Baska Bisi.. Gorsel Guzelligi Olan Bi Resim Koymussun Bende Karsılıgında Bi Resim Koydum.. Gerisi BEni İlgilendirmez.. Bosver Senide İlgilendirmesin.. Benim koydugum resimde lvl 45 im.. Suanda da 57 yim.. İsteyen Ezik Der İsteyen Büzük... Kimene.. Takma Kafana Bosver.. Herkesin Kendi Oynama Sekli.. Kendi Dizilisi Vardir.. :) :D Devam Et.. Bu arada Cay İcmeyede ßeklerim Piana Tepesine :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Unutmadan SS Alirken.. Sol Sihft + C Yaparak Al.. Benim Resimdeki Gibi.. Olsun Ekranın.. Bu Tarz Konusmalardanda Uzak Olursun HEm..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comeas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu arada ben cypherdan ComeAsYouAre arkadaslar kımsenın kendı hur ıradesıne laf edemezsınız adam ıster 10skıll ıster 1 skıll koyar o ole alısmıs adamın yalan solıcek halı yoq kesıyo ben sahıtım lvl 62 210k np clan UnforGiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comeas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 KILIC hLL kardes xD gleırım 1 ara az bazmadık cypherda pınayı ezberledım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comeas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 la KILI cok ugrastınmı oraya cıkmak ıcın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: comeas, 02 Ocak 2006 21:17 tarihinde demiş ki: bu arada ben cypherdan ComeAsYouAre arkadaslar kımsenın kendı hur ıradesıne laf edemezsınız adam ıster 10skıll ıster 1 skıll koyar o ole alısmıs adamın yalan solıcek halı yoq kesıyo ben sahıtım lvl 62 210k np clan UnforGiven artizlik yapmayalım ban sebebidir :D[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan :InfaM0us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: comeas, 02 Ocak 2006 21:19 tarihinde demiş ki: KILIC hLL kardes xD gleırım 1 ara az bazmadık cypherda pınayı ezberledım :P :) VAlla Cıkılan Yeri Bulmak İcin Baya Urastim Ne Yalan SOyleyeyim.. :)[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ulan millet gizler niye gizliyosun.. ne saklıyosun dersiniz.. gizlemez.. o nebicim diziş bilmem ne dersiniz.. size ne.. o kısımları karalasaydıda.. niye sakliyosun dicektiniz.. işiniz gücünüz yokmu adam resim koymus resmin ana temasına yorum yapin.. gerisine diil..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar