Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Çok iyidi : P (karşısı piana)

deftonez

Öne çıkan mesajlar

o da güzelmiş valla kusura kalmayın bu ss yi ''koymasaydım çeşke'' dedirttiniz bana.gerci paticikten kaynaklanmıyor bu sorun.bazı kişiler var kendini cok iyi biliyor,kendini 70lvl kadar zannediyor öyle konuşuyor.ama paticigin geneli cok iyi insanlar kanısındayım.teşekkürler.[signature][hline]Server :Cypher
Name :n0th1ng
Job :Shadow Vain
Nation :Orc
LVL :61
Clan :InfaM0us
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim Sahsen Ne Skill Dizilisin Onemli Benim İcin.. Nede Baska Bisi.. Gorsel Guzelligi Olan Bi Resim Koymussun Bende Karsılıgında Bi Resim Koydum.. Gerisi BEni İlgilendirmez.. Bosver Senide İlgilendirmesin.. Benim koydugum resimde lvl 45 im.. Suanda da 57 yim.. İsteyen Ezik Der İsteyen Büzük... Kimene.. Takma Kafana Bosver.. Herkesin Kendi Oynama Sekli.. Kendi Dizilisi Vardir.. :) :D Devam Et.. Bu arada Cay İcmeyede ßeklerim Piana Tepesine :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx

Win Or Die ßut Never Lose !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
comeas, 02 Ocak 2006 21:17 tarihinde demiş ki:
bu arada ben cypherdan ComeAsYouAre arkadaslar kımsenın kendı hur ıradesıne laf edemezsınız adam ıster 10skıll ıster 1 skıll koyar o ole alısmıs adamın yalan solıcek halı yoq kesıyo ben sahıtım lvl 62 210k np clan UnforGiven

artizlik yapmayalım ban sebebidir :D[signature][hline]Server :Cypher
Name :n0th1ng
Job :Shadow Vain
Nation :Orc
LVL :61
Clan :InfaM0us
Sosyal ağlarda paylaş

said:
comeas, 02 Ocak 2006 21:19 tarihinde demiş ki:
KILIC hLL kardes xD gleırım 1 ara az bazmadık cypherda pınayı ezberledım :P

:) VAlla Cıkılan Yeri Bulmak İcin Baya Urastim Ne Yalan SOyleyeyim.. :)[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx

Sosyal ağlarda paylaş

ulan millet gizler niye gizliyosun.. ne saklıyosun dersiniz.. gizlemez.. o nebicim diziş bilmem ne dersiniz.. size ne.. o kısımları karalasaydıda.. niye sakliyosun dicektiniz.. işiniz gücünüz yokmu adam resim koymus resmin ana temasına yorum yapin.. gerisine diil..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...