JacquieS_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaslar benım IDm de (!) işareti oldugu için şifremi değişitiremiorum siteye girip login oluorum yeni şifremi mail adresime yoluorlar ama şifrem resetlenmio we yenıden eski şifremle giriorum ne yapmam grek bilmiorum bilen arkadaşlar yardım ederse sewinirin şimdiden tesekkurker... :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ağla xD üzüldüm sercancım :( inş.llah düzelir... hangi charla oynuyon şuan ezüqbüzüq xD[signature][hline]LvL:61%50 Server:Ares Clan:::DooM:: Name:CristianoKoray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben id deiştirmek için başvurmuştum üzgünüz öyle bi şey olmuo dediler O_o sen nasıl yaptıracan bilmiyom torpil şart[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: JacquieS_, 02 Ocak 2006 21:09 tarihinde demiş ki: Arkadaslar benım IDm de (!) işareti oldugu için şifremi değişitiremiorum siteye girip login oluorum yeni şifremi mail adresime yoluorlar ama şifrem resetlenmio we yenıden eski şifremle giriorum ne yapmam grek bilmiorum bilen arkadaşlar yardım ederse sewinirin şimdiden tesekkurker... :( explorerdan: görünüm>dil kodlaması> türkçe (windows) yaptıktan sonra dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben şimdiye kadar login olup deiştirmedim walla şifremi forgot passworddan değiştiriyom hep :-)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nedir bu şifre sorunu be herkes aynı dertte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar