Hetrah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım(foruma) sıcak bir ortamdan dolayı kutluyorum hepinizi. Konuya gelince bana böyle bir item düştü bunun piyasası nedir ilk defa gördüm kolyedir kendisi Christmiss Cross [Event item] str 5 dex 5 int 5 hp 5 mp 5 tüm resistancelarda 5 *25 Dec 05* <--- en altındada böyle birşey yazıyor. gift boxlardan düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Nasida belli yeni katildigin xD ... o sanA özel bişi serverda senden baska kimsede yok. Kıymatini bil :D[signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Hetrah, 03 Ocak 2006 09:39 tarihinde demiş ki: bunun piyasası nedir patiye yeni katıldığın için sana çok sataşmayacam ama önce arama yap topic açmadan bahsettiğn iteme gelnce satılmaz ve trade edilmez ;) yani piyasası olmaz[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 paticikte her yeni olay nasıl oluyorsa 10 saniye içinde topiclrde kendini buluyor dolayısıyla hiç konu açma arama yap sadece bu konu için demiyorum hep böyle kesin biri bişeyi senden öncce yazmış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o item hiç bi işe yaramadığı gibi satılmaz trade edilmez çöpe atacan yada takacan[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 cooper heryerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar