tans Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=doğar doğmaz buda nesi][/spo] [spo2=Çoğaldılar birden xD][/spo] [spo3=Sammdan sonraki kalıntılar vahim durum][/spo] [spo4=işte türünün tek örneği bir ss ][/spo] [spo5=Xp başlangıcımız ][/spo] [spo6=Party rayına otrmuşken çekilen ss][/spo] KISACSI bişeyler paylaşmak istedim eskisi gibi oynamıyorum hatta hiç denecek gibi güzel olduysa ne ala bana kötüyse özür dilerim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Türünün tek örneği o deil... :D Bomba upload oluo şimdi.. Yollicam.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D [Bu mesaj Bjork tarafından 02 Ocak 2006 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet samma var moradonda da peki burasi neden var sence?[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: druenler, 03 Ocak 2006 00:07 tarihinde demiş ki: evet samma var moradonda da peki burasi neden var sence? neden var?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ss bölümüne koysaydın keşke ..[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tans Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Beyler ii kötü bişeyler yapmak istedim istedimki herkse ulaşsın tabii sizi de anlıyorum ss bölümüne koysam o kadar ss in içinden bakılmıyacaktı bende bu ilginç bendede anısı olan ss leri koyam die düşündüm anlayabiliyorum ama sizde beni anlayın çürüyüp gitcekti bilgisayarımda ama şimdi birden fazla kişi biliyo istediğimde bu idi haksızsam pls [email protected] mail yollayabilrisiniz ( fırsat buldukça okurum) Hta işlediysem aff ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Stuner_Cypher, 03 Ocak 2006 00:08 tarihinde demiş ki: said: druenler, 03 Ocak 2006 00:07 tarihinde demiş ki: evet samma var moradonda da peki burasi neden var sence? neden var? post kasmak icin var. sansini orda denersen basarili olacagina inaniyorum.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 şaka gibi ya[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tans Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hayat yaşadıkça güzel sen paylaşıldıça güzelsin demiş bir büyüğümüz bende her zaman yaşayıp gördüğüm için şimdi 2 ci sinde olduğuna inanıyorum PAYLAŞMAYI paylaşmak kadar güzel bir şey varsa irtibat bellidir ....Paylaşıldıkça büyüyen bir şey söyleyin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: tans, 03 Ocak 2006 00:10 tarihinde demiş ki: Beyler ii kötü bişeyler yapmak istedim istedimki herkse ulaşsın tabii sizi de anlıyorum ss bölümüne koysam o kadar ss in içinden bakılmıyacaktı bende bu ilginç bendede anısı olan ss leri koyam die düşündüm anlayabiliyorum ama sizde beni anlayın çürüyüp gitcekti bilgisayarımda ama şimdi birden fazla kişi biliyo istediğimde bu idi haksızsam pls [email protected] mail yollayabilrisiniz ( fırsat buldukça okurum) Hta işlediysem aff ola hmm "o kadar ssin icinden bakilmayip, hic gorunmeden curuyup gitcekti" dusuncesi yanlis. zaten o topic'in amaci forum duzeni saglamak. simdi orda 600+ kadar post var. 600 tane postun direk 600 tane topic oldugunu dusun? hadi onu da gectim aradigimizi bulma? zor olur tabi ki. suraya koyulan kurallarin hepsi bizim icin. yoneticinin "suraya 1-2 kural yazimde eglenelim bea" dedigi yok :) yeni bi uyesin o yuzden olur o kadar sorun degil ama artik ogrendin :) sorun o kadar zamanda ogrenemeyenlerde :)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tans Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Beyler hadiin kalın sağlıcakla kendimi ii hissetmiyorum yatcam (dipnot): [Anne beni lütfen erken kaldırma :Pp] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Bjork, 02 Ocak 2006 23:51 tarihinde demiş ki: Türünün tek örneği o deil... :D Bomba upload oluo şimdi.. Yollicam.. :D bekliyos :D:)[signature][hline]Areste Alınık 65+ warrior barbar satan veya satanlar Özel msj atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: tans, 03 Ocak 2006 00:18 tarihinde demiş ki: [Anne beni lütfen erken kaldırma :Pp] :D:D:D annende mi foruma takılıyo :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Manasız kişisel SS'ler...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tosba nerde kaldı ss ler bekliyorus :hmm:[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Kenjuro, 03 Ocak 2006 08:12 tarihinde demiş ki: tosba nerde kaldı ss ler bekliyorus :hmm: adam neden koysunki başlık açan adama şurası var burası var orası var diolar =) herbaşlık için bi sticky var mübarek onların altında 8923747238947 sayfa olup gidecek yeni konu 0 kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar