Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://rapidshare.de/files/8673563/__KAR_ZMA__.wmv.html __KARİZMA__ CLANININ CZ CIKISI evet yorumları bekliyorum clanca 2 party kurup cz de turladık biraz :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf [Bu mesaj Ojeee tarafından 05 Aralık 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bakam bakam...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en sonunda doğru yolu bulup orc oldunuz güzel videoda fazla kill yok yane...:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezgin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 clanda +8 weaponu olmayan varmı die bi soru sorsam?[signature][hline]Başlık: HardTimes!.. Name: Dolma Nation:El Morad Job : Dassak LvL : 63 cLan : Ex Server: ARES Serin Gel!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende +7 lupus varr :(([signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 umarim yine michael jackson tarti seylerle yapmadin pk :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tart ne ya tarzi olacakti :D[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende hiç boş durmuyom 2 şer 2 şer adam almışım :Pp :D nerdesin talkative :P :( :([signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Güzel olmuş.Ama aslan gibi human magelikten yeşil cüceye dönmek nasıl bi duygu :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 güzel olmuş kanka tebrikler[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Arthas, 05 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Güzel olmuş.Ama aslan gibi human magelikten yeşil cüceye dönmek nasıl bi duygu :D ? Valaa yeşil cüce olmak daha ii küçüksün aradan sıvışıyosun fln karizmatik deil ama daha güzel:-) Aslan gibi human magede berbat aslında sakalı 2 km öteden gözküyo çok belli oluyo uzun boylu yane... Aslında invis olmuş sinden sonra orc mage en görülmüyen bücür karakter....[signature][hline]Photo Uploded... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 05 Aralık 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 video güzel olmuşta pk da ki video stratavarious galiba bide o grubun destiny die bi şarkısı vardı bilen varsa bana o şarkını linkini yollayabilrmi aradaım bulamadım:([signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_korkusuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ojeee kardeş bende senın gibi ırk deiştirmek için cash alıp mail atmıştım bana neden ırk deiştirmek istiyosun dıye bi karşılık maili geldı KOLADMİN den bende yanıtlayıp geri yolladım ama ondan sonra hiçbir gelişme olmadı cevap filanda gelmedi tam 1 hafta oluyo sende bu kadar uzun zaman bekledın mı acaba ??[signature][hline]Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümle Sevişeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: by_korkusuz, 05 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ojeee kardeş bende senın gibi ırk deiştirmek için cash alıp mail atmıştım bana neden ırk deiştirmek istiyosun dıye bi karşılık maili geldı KOLADMİN den bende yanıtlayıp geri yolladım ama ondan sonra hiçbir gelişme olmadı cevap filanda gelmedi tam 1 hafta oluyo sende bu kadar uzun zaman bekledın mı acaba ?? biz clanca olduk 1 ay bekledikk :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: NightHunter666, 05 Aralık 2005 21:46 tarihinde demiş ki: umarim yine michael jackson tarti seylerle yapmadin pk :D:D:D bu sefer muzik baya bi hareketlii :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben yokum video da , indirmeyin berbat bi video :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 İndirelim izleyelim..[signature][hline]Ares PaT®ioT 62 61.000 En İyi Karus ÖLÜ Karusdur.. Satı[email protected] 0 464 214 33 15 İtemleri ve Coin dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oje oje karus oje(cüce):tebrikz:[signature][hline] žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=Merak Edenlere][/spo][signature][hline]Nick : HuRR1CaNe Class : O artık bir Elemantal Lord Job : Paper Mage / Flame-Lightning Level : 65 Clan : ___KARIZMA___ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kusura bakmayın ama bence berbat bir video 20 e yakın video izledim en kötüsü buydu saten videonun yarısı oturmakla geçiyo diğer yarısındada ciddi bir pk lık görünmüyo..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar