Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi scroll bu charda kalmış alamıyoz pazardan 2005 scrolalrını =) kardeşin charıyla oynadık balımada tam 200k oldu küsüratsız ^^ [spo1=np][/spo][signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iyi hos guzel de burasi neden var sence?[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 neden var?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ss video gibi gorsel materyallerin postlanmasi icin var.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu arada karde$te bir level 70, abisinde bir level 70.. bunlar guzel $eyler...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bugun o char ile yaklasık 1 saat once cz de sen oynuyorsan oynamayı bilmiyorsun BP ile :)) bir abimizin human Rogue charı ile sen cok kestim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: tosun_pasa, 03 Ocak 2006 00:54 tarihinde demiş ki: bu arada karde$te bir level 70, abisinde bir level 70.. bunlar guzel $eyler... Ben de KOSP'la baldızıma, eltime, bacanağıma ve bu gibi ilginç isimli akrabalarıma lvl 70 charlar kasmak istiyorum... Neyse uzun ve geniş kapsamlı bir espri oldu...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kasan Kasıo Walla Kosp Da olsa Mosp Da olsa Kasıolar WAlla :([signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: 4Ever, 03 Ocak 2006 01:00 tarihinde demiş ki: Bugun o char ile yaklasık 1 saat once cz de sen oynuyorsan oynamayı bilmiyorsun BP ile :)) bir abimizin human Rogue charı ile sen cok kestim :) kimseyle 1v1 yapmadım sıkma bilinc istersen 7 sülalene kas =) kospla 70 yapmak akşam bırak sabah kalk olsa alayı 70 di cypherın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi kospla kasmıssında nerde kastın hangi canavar ii exp veriyo :hmm:[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 işte onu sölersem alayı 70 olur ya =) millet bizim kospa laf ediyo bu char 62 lvl olsa duper dicekler bişe bulacak lar =) üstünde roc yok dual diamon la ama tüm itemları drop ah ironnecki silmeselerdi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lvl 62 den full 7/24 1 ayda 62 den 70 oluyorlar olursunuz yani...[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Necro da bu işler üzerine doktora yapmıs yane :hmm:[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kısmetse 68 olup Hybrid Archer olmak isterem yane[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bilinc bayadır konusmuyodu ana konustu:=) bilincin clanı jokermiydi neydi oyunda hiç görmek nasip olmadı ujioyu picalloyu murtazayı vs gördükde 1 onu görmedik neyse onuda görürüz elbet:) gerçi murtaza hep beni kesti ama ::))) :( [Bu mesaj ofs tarafından 03 Ocak 2006 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Kenjuro, 03 Ocak 2006 08:14 tarihinde demiş ki: abi kospla kasmıssında nerde kastın hangi canavar ii exp veriyo :hmm: Golem..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ha pardon ßirde gl pc gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 çok ezikmiş ya??[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar