BlackSee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 beyler 62 lvl magecian banlandı _elminster_ acaba bana yardım edit şu char ı açtırabilcek olan war mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sana tum samımıyetimle soluorm YETER ya bi arastırma yap ala ala..... Ama yoq abi ben post kasıcam diosan sana kolay gelsin Aramada da en az 13214314 tane ilgili topic bulacaına inanıorm.......... QueenMyDesire[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: BlackSee, 03 Ocak 2006 10:05 tarihinde demiş ki: beyler 62 lvl magecian banlandı _elminster_ acaba bana yardım edit şu char ı açtırabilcek olan war mı? :( yok[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: BlackSee, 03 Ocak 2006 10:05 tarihinde demiş ki: beyler 62 lvl magecian banlandı _elminster_ acaba bana yardım edit şu char ı açtırabilcek olan war mı? :( :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: TheDukeWillIAm, 03 Ocak 2006 10:08 tarihinde demiş ki: sana tum samımıyetimle soluorm YETER ya bi arastırma yap ala ala..... Ama yoq abi ben post kasıcam diosan sana kolay gelsin Aramada da en az 13214314 tane ilgili topic bulacaına inanıorm.......... QueenMyDesire adam charımı istiorm demiş sen arama yap demişsin asıl sen post kasıorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar