Sphere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İsimsiz Unuttun mu beni , Yoksa unutmak mı istiyorsun ? Unutmak neye yarar Zarardan başka ... Tanımadınmı beni , Yoksa tanımak mı istemiyorsun ? Unutunca tanısan ne olacak Unuttuktan sonra ... Gülmedinmi bana , Yaptıgım espirilere ? Sen benı unutmussun Dinlemedikten sonra ... Güvenmedinmi bana , Arkadaşlıgıma , Sevgime Bir kez olsun arkandan konusmadım. İnanmadıktan sonra ... İnanmadınmı bana , Söyledigim sözlere, Yazdıgım şiirlere, Döktügüm dillere. Sen yanlıs taraftasın . Arkadaşlar nasıl olmus ? Yorumlarınızı beklıyorum[signature][hline]Knight Offline Ultima Online :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Zarardan başka ... Unuttuktan sonra ... Dinlemedikten sonra ... İnanmadıktan sonra ... Bu işin ustası falan değilim amatör bir okuyucu yorumu olarak değerlendirirsen sevinirim. Yukarıdaki cümleler şöyle değişse çok daha anlamlı olabilir sanki; Zararlar bir yana ... Unutmak bir yana ... Dinlemek bir yana ... İnanmak bir yana ... öylesine bir yorum sadece.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Önemli değil teşekkür ederim değiştirecegim.Amatör de olsak hepimiz insanız.Yorum yaptıgın icin coook teşekkür ederim.Sizin sayenizde bende böyle yavaş yavaş öğrenecegim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar